Tyttöjen talvivaatteet

Nyt voi talvi tulla ainakin tyttöjen vaatetuksen puolesta, sillä hain eilen postista Armin haalarin ja kaiken pitäisi olla nyt kunnossa seuraavaa vuodenaikaa varten. Tyttöjen talvivaatekaappi sisältää pääasiassa vanhaa ja pikkuisen uutta. Liilaa, pinkkiä, vaaleanpunaista ja vähän oranssiakin.


Helmi toivottavasti pärjää koko talven viime vuoden haalarilla (meidän perheen ensimmäinen Molo ja tykätty on kovasti!) ja villa-asusteilla, joita tarvittaessa voi "tilata" lisää tyttöjen mummilta tai minun mummiltani.

Crocsin kengät Helmi sai (poikkeuksellisesti) uutena, vaikka yleensä jokavuotiset Vikingit on hankittu huuto.netin kautta. Uudet pinkit talvisaappaat (äitiin vetoaa eritoten niiden värikäs pallokuosinen vuori) ovat saaneet tytön onnesta soikeaksi ja laatu ja lämpöisyyskin ovat kuulemma kohdillaan.Yleensä kaikki vaatteet kierrättyvät automaattisesti pikkusiskolle, joka on tosi samoissa mitoissa kuin isosiskonsa samanikäisenä. Nyt kuitenkin Helmin 2-vuotiaana kotona käyttämä kaksiosainen talviasu vaikutti turhan monimutkaiselta ja heppoiselta Armin päiväkotitalveen ja ostinkin Armille huuto.netistä oman Molon haalarin. Armin Kuomat ovat serkun peruja ja niiden jäätyä pieniksi ovat siskon Vikingit valmiina odottamassa. Jotkut saattavatkin muistaa tuon alun perin Helmille kutomani vaaleanpunaisen tupsupipon. Se siirtyi nyt Armille ja Helmi sai toiseksi pipokseen piparkakkupipon, jonka taas alun perin tein itselleni. 


4 kommenttia

 1. Millaista mitoitusta noi Molot on? Ovatko reiluja? Olen monesti miettinyt ostavani, mutta kokoluokituksesta ei ole ollut oikein mitään mututuntumaa :)
  t. Kira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kuullut, että noita Moloja olisi sanottu nafteiksi, eikä ne tietty ole niin reiluja kuin esim. Reimat, mutta mun mielestä vastaavat hyvin kokoaan. Helmin haalari on kokoa 104 ja sen verran tyttö taisi viime talvena kutakuinkin ollakin. Nyt Helmi on melkein 110 cm pitkä ja sama haalari menee vielä niin hyvin, että ainakin osan talvesta tulee pärjäämään. Armille (91 cm) ostin kokoa 92 ja se koko on just sellainen, että menee nyt ja kasvuvaraakin on.

   En voi kyllä kuin suositella! Meille ei varmaan enää muita merkkejä talvivaatteiksi tulekaan:-)

   Poista
 2. Itse olen kanssa ollut tosi tyytyväinen Molon talvivaatteisiin. Itse ostan kanssa paljon käytettynä Huutonetistä ja kirppareilta.
  Mukavaa viikkoa

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molot ovat tosi hyvälaatuisia ja vielä kivan näköisiäkin:-)
   Huuto.netistä ja kirppareilta voi tehdä kyllä hyviä ja edullisia löytöjä.
   Kiitos ja hyvää loppuviikkoa sinulle!

   Poista