Varustautumista tulevaan

Syksy ja neulomisinnostus taitavat olla aika yleinen ilmiö. Toki myös täällä. Ja mikä olisikaan tunnelmallisempaa, kuin hämäränä syysiltana linnoittautua sohvannurkkaan käsityön kanssa! Neulomukset aloitin mahdollisimman kevyesti kaulaliinalla, vaikka haaveissa olisi myös villatakki. Sitä ennen kuitenkin jo aloitettu seuraava projekti ja nuketkin kuulemma kovasti kaipaisivat villaista päälle.
Sohvannurkan ja käsitöiden lisäksi syksyn selviytymislistalla on jo muutama muukin juttu:
- toffeentuoksuinen vaahtokylpy (kynttilänvalossa tietty)
- kaakaota vaahtokarkeilla ja kermavaahdolla (vaahdon päällä vielä nonparelleja)
- joku jännä sarja iltaisin seurattavaksi (esim. tänään toisella tuotantokaudella pyörähtävä Silta, myös Beckit ja Wallanderit käyvät mainiosti tähän tarkoitukseen).

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Syksyyn kyllä liittyy paljon ihanaa ja varsinkin kotoilua<3

   Poista
 2. Muista tosiaan katsoa Silta! Ja toinen suositus, viime torstaina alkanut brittiläinen Broadchurch, tulee tiistaisin ja torstaisin. :) -Marjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Silta jo menossa tallennukseen, luki mulla kalenterissakin;-) Samoin laitoin tallennukseen tuon Broadchurchin (varsinkin kun tykkään David Tennantista), mutta en oo vielä ehtinyt kattoa. Hyvä kun tuli sekin puheeksi, koska en tiennyt että se tulee myös tiistaisin!

   Poista
 3. Syksy ja kutimet ja kynttilät ja tunnelmalliset illat -lisätä voisin vielä takkatulen... <3

  VastaaPoista
 4. Kunpa osaisikin neuloa jotain muuta kuin kaulahuivia! Mulla on ihan mahdottoman huono kestävyys neuloa yksitoikkosta ja pitkää,mutta kavennukset ja levennyksetään ei kiehdo. Oikeastaan vain ajatus että neuloisin on ihana ja se lopputulos. Olen siis henkinen neuloja, en fyysinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D Hahaa, mulla vähän sama ompelun kanssa! Visio, ajatus ompelusta ja lopputulos mitä mahtavimpia, mutta se homma siinä välissä ei kiehdo ja aika harvoin edes onnistuu toivotulla tavalla.

   Poista