Design Market

Kävimme ystäväni kanssa eilen Kaapelitehtaalla Design Marketissa ja kuten kuvasta näkyy, emme suinkaan olleet ainoita. Ihmisten reaktiot ovien auetessa klo 11.00 vetivät vertoja Hulluille päiville: tungeksimista, tönimistä ja kilpajuoksua.Tämä siitä syystä, että tarjolla on myös yksittäisiä design-juttuja (mm. valaisimia ja huonekaluja) hirmu edullisesti ja ne kirjaimellisesti vietiin käsistä.


Ahtaudesta huolimatta tuo Helsinki Design Weekin tapahtuma on minusta oiva keino tutustua uuteen suunnitteluun, ihaniin juttuihin ja osuviin keksintöihin, ehkä jopa kiikuttaa kotiinkin asti jotain (usein normaalia edullisempaan markkina-hintaan) ;-) Tarjontahan on niin valtava, että pää meinasi mennä pyörälle, mutta sain kuitenkin poimittua muutamia omaan mieleeni painuneita juttuja tähän postaukseen.Kaunisteen ihanat tekstillit, myynnissä myös jo kalenteri-keittiöpyyhkeet vuodelle 2014.


Uploud Audion tosi tyylikkäät kaiuttimet, jotka saa helposti sulautumaan osaksi omaa sisustusta (eipä voi sanoa samaa esim. meidän nykyisistä...). Äänentoistokin on kuulemma mitä mainioin.Turistin pelastus Crumpled City - voi rutistaa taskuun millaisessa mytyssä vaan ja on vielä vedenpitäväkin!R/H:n upeat Mountain-korvakorut lähtivät ystäväni matkaan.Tohonon ihastuttavat korut, erityisesti ihastuin noihin kaulakoruihin.


Romanttiset Lumoan-tunikat, joihin törmäsin nyt ensimmäistä kertaa livenä niitä aiemmin pelkästään blogeissa ihasteltuani. Saattaapi olla, että yksi löysi tiensä tähänkin osoitteeseen...


Ja viimeisenä pesukoneen rummusta tehdyt valaisimet by Willem Heeffer.

Design Marketiin pääsee tutkailemaan vielä tänään klo 11 - 17!

2 kommenttia

  1. Käytiin myös eilen tuolla ja paljon oli nähtävää. Valitettavasti jäi paljon näkemättäkin, mutta onneksi ensi viikolla on paljon nähtävää myös Habitaressa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama fiilis mullakin, että ihan kaikkea ei ehtinyt näkemään! Jos olisi ollut oikein perusteellinen, niin siinä olisi vierähtänyt monta tuntia. Mutta joo, nyt on kyllä kivaa ohjelmaa, kun ensi viikolla Habitarekin:-)

      Poista