Kaksi kirjaa ja muita suunnitelmia

Kesän jälkeen ainakin tässä päässä vallitsee harhaluulo, että luppoaikaa on jotenkin enemmän kulutettavana. Sen lisäksi, että kädet syyhyävät päästä tekemään käsitöitä ja muita projekteja, niin suunnitelmissa olisi myös ehtiä lukemaankin.

Ensiksi mainittua ajatellen seuraavat kirjat kiinnostaisivat kovasti.

Kuva ja lisätietoa täältä

Kuva ja lisätietoa täältä

Ja se lukeminen, joka olisi suositeltavaa ihan ammatinkin vuoksi, on jäänyt hävettävän vähälle tyttöjen synnyttyä. Nyt aionkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja elvyttää tuota rakasta ja vanhinta harrastustani "kirja kuukaudessa"-projektilla (aloitetaan varmuuden vuoksi tarpeeksi vaatimattomasti...). Voisinpa vaikka ruveta pitämään pienimuotoista lukupäiväkirjaakin tuolla facebookin puolella. Ja jos joku tuntee nyt pakottavaa tarvetta suositella jotain tajunnanräjäyttävää/viihdyttävää/koskettavaa/jännittävää kirjaa, niin vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan nyt ja myös vastaisuudessa:-)

Autumn is a good time to start read again. Do you have any book recommendations for me?:-)
These two books I would also like to have.

6 kommenttia

 1. Kyllä vaan käsityöt alkaa taas kiinnostamaan kesän lorvailun jälkeen. On se kumma ilmiö kun syksyisin alkaa pälyilemään kaupan lankahyllyille.. ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kivoista kirjavinkeistä! Kävin kirjakaupassa hypistelemässä ja nämä siirtyvätkin mun joululahjalistalle.. Tai jos toisen ostais jo vaikka pikkujoululahjaks tai ihan vaikka syyslahjaks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, ole hyvä! Mäkin voisin harkita ainakin tuota Virkkuria syyslahjaksi;-)

   Poista
 3. Täältä löysin taas yhden hyvän kirjavinkin :) http://www.eilentein.com/2013/09/keralla.html

  VastaaPoista