Lasten kanssa Habitaressa

Designviikko jatkui eilen Habitaren merkeissä, kun suuntasimme koko perhe iltapäivällä messukeskukseen. Yllättäen tuo perjantai-iltapäivä klo 16 eteenpäin osoittautui varsin hyväksi vierailuajankohdaksi. Tungosta ei ollut ja jaksoimme kierrellä ympäriinsä aina sulkemisaikaan seitsemään asti.

Kameran pakkasin mukaan (totta kai), mutta jo ensimmäisen kuvan räpsäistyäni jostain iski laiskuus ja ideoiden ja inspiraation kuvaaminen ei yht'äkkiä houkutellutkaan. Jaksoin siis nostaa kamerani kuvaukseen vain harvoin ja kuvia kertyikin kovin vähän, niistä suurin osa epätarkkoja kuvia liikkuvista lapsista.

Aikuisiin suurimman vaikutuksen teki Lundian messujen parhaaksi valittu osasto. Hyvänä kakkosena tulivat Muurame ja Marimekko. Anssi viihdytti lisäksi itseään pyörätuoliradalla ja puhallustikalla. Tytöt viihtyivät parhaiten Ahead!-puolella (suosikkina Elina Ulvion Heijastin), Armi osoitti hienoa messukuntoa kävelemällä reippaasti ja kiukuttelematta lähes koko ajan ja Helmin illan kruunasi kumiankan uittaminen poreammeessa. Ihan kelpo messukäynti siis!
  6 kommenttia

 1. Mukavia kuvia olet napsinut yhteisestä Habitare matkastanne.
  Itse jätin kameran suosiolla kotiin keskiviikkona kun töiden jälkeen kipaisin Habitaressa. Aikaa oli ennen sulkemista vain alle 2 tuntia -joten kuvauksen sijaan päätin vain katsella.

  Mukavaa viikonloppua

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihanaa sunnuntaita sinulle:-) Joskus tosiaan ilman kameraa voi olla mukavampi kierrellä!

   Poista
 2. Lasten kanssa minäkin Habitaressa kävin. Haastavaa, sanoisinko. Se kumiankka oli meidän isin osasto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haastaavaahan se, vaikka tytöt tykkäsikin. Kyllä siinä pari kertaa äiti ja vanhempi tytät kiukutteli, pienempi tosiaan oli tosi mallikkaasti. Aijaa! Se kumiankka nosti kyllä porealtaisiin tutustumisen ihan uudelle tasolle:-D

   Poista
 3. Hauskoja kuvia!
  t. Veera

  VastaaPoista