#13: Joko?

Ihminen on ihmeellinen olento. Tai ainakin allekirjoittanut käyttäytyy välillä kovinkin epäjohdonmukaisesti. Ensin valitan, että kesä on ohi ja syksy alkaa. Sitten kesä ihmeen kaupalla vielä jatkuukin monta viikkoa (ilmojen puolesta ainakin) ja mitä minä silloin teen. Rupean odottamaan, että se syksy todella alkaisi. Nyt kovasti näyttää siltä, että niin tapahtuu ja sain tilaisuuden iloita niinkin pienestä asiasta, kuin siitä, että mustat lempparinilkkurit voi taas laittaa jalkaan. Suosikkihameen ja uuden ihastuksen vihreän takin kanssa tietty ja lehtien seassa kuljeskelu sujuu kuin tanssi.
Pusero H&M, huivi Pieces, hame Vila, takki H&M, laukku Boden, kengät Wonders ja korvakorut Kooky Gems.

8 kommenttia

 1. Eiks toi harmaa paita pikkuetuyläkolmiolla ollu kaheksakyt-luvulla kaikilla pikkupojilla päällä! Oli kai äijilläkin ainaki lenkillä!

  Anssi

  VastaaPoista
 2. Toi vihree takki on tosi kiva! Harmaasta puserosta on täällä tullut heti syksyn luottovaate :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, unohtui mainita tuo pusero, luottovaate täälläkin. Tosin Anssi on järkyttynyt ja muistelee nuoruuttaan joka kerta, kun näkee sen mun päällä:-D

   Poista
  2. Me oltais totta kai voitu hankkia myös mätsäävät kasarimekot saman tien :)
   http://rowanjanuary.files.wordpress.com/2011/11/gold_dresses_490x340.jpg

   Poista
 3. Oi sä oot jo siirtynyt nilkkureihin ja sukkiksiin! Täällä myös yksi joka odottaa ilmojen viilenemistä ja sitä hetkeä kun saa kietoutua nahkarotsiin ja paksuun villahuiviin. (Kokeilin jo kerran ja hikoilin kuin sika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en malttanut enää odottaa:-) Nahkatakki ja villahuivi - oispa jo kylmä!

   Poista