Lammassaaren pitkospuut ja muita viikonloppukuulumisia

Lupaavasti alkanut viikonloppu myös jatkui samalla lailla.

Lauantaina suunnattiin retkelle melkein naapuriin Lammassaareen ja Kuusiluodolle (lisätietoja mm. täältä). Ainakin Helmistä iltapäivä oli ikimuistoinen (osittain Kuusiluodossa vapaana liikkuvien ja innokkaasti eväitä hamuavien lampaiden vuoksi). En itsekään voi muuta kuin suositella kyseistä aluetta, mutta rattaat kannattaa jättää kotiin. Meillä oli mukana Phil&Tedsit ja jo Lammassaaren pitkospuut kävivät ajoittain kapeiksi. Lopullinen stoppi tuli ennen Kuusiluotoa, jolloin rattaat piti piilottaa rantapusikkoon. Siellä kaislikon seassa auringon paahtessa taivaltaessa oli kyllä vaikea uskoa, että nyt on jo syyskuu. Aikamoista, että noin lähellä voi tuntea olevansa niin kaukana.







Muuten viikonloppuun kuului mm. jokalauantaiaamuinen joogatunti oman talon kerhohuoneessa ja pihakirppis omalla pihalla (yhteisöllisyys on parhautta!).Yhden kirppislöydönkin (projektin) tein ja siitä lisää myöhemmin, kunhan aikaa ja voimia tuunailulle löytyy.

Ihanan viikonlopun jälkeen onkin (olikin) energiaa aloittaa uusi viikko. Tosin tyttöjen viimeviikkoiset kuumeilut näyttävät tarttuneen tähän äitiinkin ja töitä paiskitaan tällä hetkellä vilusta hytisten ja kurkku karheana.

Mukavaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia