Viime viikolla

Maanantai, uusi viikko ja uudet kujeet. Ajattelin kokeilla lanseerata tänne blogiin uutta postaustyyppiä, joka kokoaa yhteen pieniä arkisia hetkiä menneeltä viikolta. Aina välillä. Ainakin tämän yhden kerran.

Arkena järkkäriä ei tietenkään tule kanniskeltua mukana, joten tarjolla onkin tällä kertaa rakeisia ja epätarkkoja kännykkäkuvia. Kynnys kyseisten kuvien julkaisuun oli muuten hurjan korkealla. Enhän blogin instagramissakaan yleensä kännykkäkuvia harrasta. Viime viikolla tapahtui kuitenkin sellaisia arkisia kivoja juttuja, jotka mielelläni tallentaisin tänne blogiinkin.


Alkuviikosta oli ekaluokkalaisen vanhempainilta, jonne pääsimme Anssin kanssa kumpikin. Vielä illan päätteeksi päätimme varastaa itsellemme yhteisen 20-minuuttisen ja suuntasimme Löylyyn kaakaolle ja teelle. Kerta oli meille ensimmäinen, ja vaikka kyseinen paikka varmasti on enemmän edukseen kesällä, niin siellä oli varsin tunnelmallista myös pimeänä talvi-iltana.
 

Viikon keskivaiheen lunta tuiskuavat aamut olivat mitä mainioin syy juoda tämän talvisesongin ensimmäinen piparkakkulatte.


Kahvia tuli kulutettua myös loppuviikosta, lattekupillinen ja tytöille pari pullaa kantis-Kannistossa perjantaina. Kävimme myös fiilistelemässä kynttiläkaupoilla Mokossa, vaikka vielä mitään ei tarttunutkaan mukaan (valinnan vaikeus).


Lumifiilistelyä ratikkaa odotellessa.


Viikko huipentui rakkaan ystävän häihin, joissa sain kunnian toimia kaasona. Vaikka vastuu painoikin, niin selkeästi ei kuitenkaan liikaa, kuten mm. tästä kuvasta voi päätellä. Ihana ilta ja ihana hääpari<3

Nyt kovin mielelläni kuulisin, mitä mieltä te lukijat olette, jos blogiin aina välillä eksyisi tällaisia päiväkirjamaisempia postauksia?

2 kommenttia

 1. Joo tykkään! Kivoja kännykuvia :)
  Ja kiitos ihana ystäväni kun olit kaaso ja näit paljon vaivaa juhlien eteen ❤ ��

  T. Uusi rouva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla:-) Oli ihanaa olla sun apuna ja tukena tärkeänä päivänä<3

   Poista