Vähemmälläkin pärjää


Eloa supistuneen vaatekaapin kanssa on takana nyt parisen viikkoa. Toistaiseksi yli puolta pienemmällä vaatemäärällä on pärjännyt vallan mainiosti. Kun kaikista sellaisista oikeastaan aika tylsistä mutta silti helpoista vaatteista on luopunut, niin päälle on valikoitunut vain niitä hyvän fiiliksen vaatteita. Sellaisia, joita aikaisemmin on ihan turhaan säästellyt rekeillä tavispäivinä. Tämän on huomannut esikoinenkin, sillä 7-vuotias on jo useampana aamuna ihmetellyt, miksi äidillä on tänään niin nätit vaatteet. Siihen sitten vastaukseksi lyhyt esitelmä äidin uudesta vaatefilosofiasta, mihin tytär on vastannut yleensä vain tuhahtelemalla.

Joitakin myönnytyksiä olen tosin joutunut käytännön syistä tekemään. Esimerkiksi lähtöpassit saaneet talvibootsit oli pakko palauttaa käyttöön kirppiskassista, kun muuten ainoat matalakorkoiset nahkakengät olisivat olleet kosteudesta pilalla alta aikayksikön.

Tämän asun kukkapusero kuuluu juurikin niihin vaatekappaleisiin, jotka aiemmin ovat unohtuneet lähes käyttämättöminä vaatehuoneen perukoille. Kukkakuosi toimii näin marraskuussakin, kun lumet ovat sulaneet ja ulkona ruoho viheriöi kuin keväällä konsanaan.

Pusero Pieces / farkut Bik Bok / neuletakki Lindex / nilkkurit Ecco

Lähetä kommentti