Blogi ja koti vuonna 2015

Sitten lupailemani toinen yhteenvetopostaus. Asujen lisäksi blogiin on nimittäin kuluneen vuoden varrella taltioitunut melkoinen määrä kaikkea muutakin meidän perheen kuulumisista kodin eri nurkkien raportointiin.


Alkuvuosi meni kovi vauvamaisissa tunnelmissa. Ensin pienokaisen tuloa valmisteltiin raskaushormoneiden ja juuri alkaneen äitiysloman innoittamana. Sitten helmikuisena pakkaspäivänä tuo nyytti viimein saapui ja aika pysähtyi. Kevät menikin totutellessa elämään viiden hengen perheenä.


Loppukeväällä ja kesällä aikaa riitti jo enemmän kodillekin. 6-vuotiaan kaverisynttäreitä suunniteltiin ja juhlittiin hartaudella. Kesäloman muutamat lämpimät päivät ja koko elokuu vietettiin uudistetulla parvekkeella, ja kun nelikuiseksi kasvanut pötkylä siirtyi pinnasänkyyn, jaoin myös meidän kokemuksia vaavisängystä.


Loppuvudesta tartuttiin taas puikkoihin, hurahdettiin petrooliin, sisustettiin muuta vuotta huomattavasti innokkaammin mm. makuuhuonetta ja olohuonetta, ja blogikin koki hieman muutoksia liittyen niin ulkonäköön kuin sisältöönkin.

Huh, tuntuu, että aika on mennyt ihan hurjaa vauhtia. Vauvakin, se pieni rääpäle, on kohta 1-vuotias taapero. Jos alkuvuodesta tuntui, että elämä kolmen lapsen äitinä sujahti uomiinsa luonnollisesti ja helposti, niin nyt ennustan, että ne haastavimmat ajat ovat vasta tulossa. Siitä antaa esimakua jo nyt joka paikkaan ehtivä utelias nuorimmainen sekä isosiskonsa. Toivottavasti aikaa tälle mieluisalle harrastukselle jää kuitenkin myös vuonna 2016. Nyt oikein kivaa vuodenvaihdetta teille ja ensi vuonna tavataan taas<3

Lähetä kommentti