Älä koskaan sano ei koskaan


Olen aikojen saatossa pariin otteeseen joutunut toteamaan, että mitään muotivillitystä ei kannata liikaa halveksia, sillä saattaapa hyvinkin käydä niin, että vielä joku päivä sitä hurahtaa samaan juttuun itsekin. Aikaisemmin olisin tähän lisännyt vielä "mutta leveälahkeisia farkkuja en kyllä ihan oikeasti koskaan ala käyttää". Hah. Sitten päätin jokin aika sitten vaatekutsuilla myyjän ehdotuksesta kokeilla kyseisen mallisia farkkuja vitsillä. Ja päädyin ostamaan ne. Ja vieläpä pitämäänkin ne.

Nyt kun mietin, mikä sai minut kääntämään kelkkani näin radikaalisti, niin syitä on useita:
1. Miehen suustaan suoltamat ylistyssanat näyttäessäni hankintaani hänelle.
2. Farkkujen materiaali ja syvänsininen väri, jotka saavat ne tuntumaan hitusen juhlallisemmilta kuin muut perusfarkkuni (siksipä pääsivätkin päälle viime perjantain juhlamenoihin).
3. Tervetullut vaihtelu ikilemppareihin pillifarkkuihin.
5. Kyseisestä mallista löytyi juuri oikea koko, joka istuu kuin hansikas (tosin joudun ehkä fiksamaan lahkeisiin hitusen lisää pituutta).
4. Ne oikeastaan näyttävät aika hyvältä.

Nyt voisin tähän sitten todeta, että en sitten muuten koskaan aio yhdistää näitä pöksyjä tiukkaan pooloon, mutta enpä taida uskaltaa.


Farkut Me&I / pusero Vila / nilkkurit Wonders / laukku Boden / korvakorut Snö of Sweden

4 kommenttia

  1. Uuuhh.. Uutta perspektiiviä blogissa!

    Hurja muodonmuutos!

    Anssi

    VastaaPoista
  2. Mielttömän makeat housut. Itse aikoinani totesin, etten koskaan hommaa itselleni pillifarkkuja. Jaahas ja kuinka kävikään.

    VastaaPoista