Asuja vuodelta 2015

Tänään päättyi meidän perheen yhteinen loma. Mies lähti aamulla töihin ja minä jäin kotiin lasten kanssa. Tässä päivän mittaan olen jo muutamaan otteeseen ihmetellyt, miten arkena tuntuu aikaa riittävän eri tavalla. Kaoottinen loma ja rauhallinen arki -vastakkainasettelu on aika selkeä ainakin näin kotiäidin kantilta katsottuna. Vaikka joululomaan mahtui niitä rauhallisiakin päiviä, niin aika paljon oltiin myös menossa. Ja meidän perheessä arkeen kuuluvat rutiinit ja aikataulut unohdetaan kyllä lomalla lähes kokonaan, nyt onkin siis ihan kiva taas palailla esim. säännöllisempiin ruoka-aikoihin.

Sitten asiaan. Vuosi 2015 lähenee nimittäin loppuaan ja ajattelin fiilistellä kulunutta vuotta perinteisesti ainakin parin postauksen verran. Alla olevissa kuvissa 18 asua vuoden varrelta. Aikamoista, että mukaan mahtuu pari masuasuakin. Musta näyttää edelleen olevan se lempiväri harmaan tullessa hyvänä kakkosena. Ja onhan siellä seassa pastellin sävyisiä väripilkkujakin (vaaleanpunainen rulettaa edelleen) sekä uusi ihastus petroolinsininen. Hameita ja farkkuja, mekot kun loistavat sattuneesta syystä poissaolollaan (ensi vuosi onkin sitten mekkovuosi, lupaan!). Minun asulemppareitani näistä ovat vitonen (tuo neuletakki muuten on kadonnut mystisesti vuoden aikana, ei mitään muistikuvaa minne), kahdeksan, yhdeksän ja neljätoista (tyllihame<3). Huikkailkaahan omia suosikkejanne kommenttilootaan, mielelläni niitä nimittäin kuulisin.

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6
7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12
13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18

14 kommenttia

 1. Mä taidan tykätä numero kahdeksasta eniten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-) Tämä asu meinasi jo unohtua kollaasista kokonaan, piti vähän muokkailla uudestaan, että sain sen mahtumaan mukaan.

   Poista
 2. Nro 5 IHANA!!:)
  Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti<3 Harmittaa ja ihmetyttää tuo villatakin kohtalo, en tiedä yhtään mihin se on kadonnut, ilmeisesti tippunut kesällä vaunujen tavarakorista... Melkein tekisi mieli ostaa uusi samanlainen :-D

   Poista
  2. Eikö sulla ollut se lauantaina vai oliko joku muu samanlainen? :)

   Poista
  3. Mulla oli lauantaina toi, mikä näkyy kuvissa 3 ja 12. Okei, ehkä en sit tarvitsekaan enää uutta:-D Ainakaan ton väristä;-)

   Poista
  4. Heh näytti niin samalta:D Noo mut nythän on alet alkanut ;)
   J

   Poista
  5. :-D Jep, toivoinkin et just toi villatakki ois ollut alessa, mut ei ainakaan vielä...

   Poista
 3. Aivan ihania asuja. Tykkään kaikista mutta 1 ja 3 pisti silmään ensimmäisenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nanni! Kiva kuulla, mitkä oli sun suosikkejasi:-)

   Poista