Jännittäviä aikoja


Tästä asusta on jo aikaa reilu viikko. Käytiin ensimmäisenä adventtisunnuntaina ottamassa ensituntumaa esikoisen tulevaan kouluun ja nähtiinpä samalla pari tulevaa luokkakaveriakin. Visiitti sai eskarilaisen jännittämään tulevaa ihan hirmuisesti parin päivän ajan, mutta nyt mielen on tainneet vallata nämä vähän ajankohtaisemmat asiat. Kuten joulukuusen koristelu ja joulupukki. Niitä 6-vuotias tällä hetkellä kuulemma eniten odottaa ja jännittää.


Neule äidin tekemä / hame Me&I / kengät Duffy / kello Daniel Wellington

6 kommenttia

 1. IHana kokonaisuus mutta eniten silmiin pisti noi upeat kengät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Nanni<3 Noi kengät on tosiaan ihanat ja just sitä mun ominta tyyliä:-)

   Poista
 2. tykkään tosi paljon tästä asusta ja erityisesti tuo neule näyttää aivan ihanalta, oih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sara:-) Tuo petroolinsininen on kyllä tällä hetkellä yksi lemppariväreista, ja lisäksi toi neule on vielä ihanan lämmin (jopa kuuma näillä lämpöasteilla)!

   Poista
 3. Meillä eskarin ja tulevan koulun välillä on matkaa n. 200 metriä. Eskarit käyvät melkein joka päivä syömässä koulussa sekä käyvät jumppaamassa koulun salissa. Heillä on myös oma kummiluokka, jonka kanssa tehdään yhteistyötä. Tulevat opetkin käyvät moikkaamassa välillä eskareita. Nyt jo huomaa pojasta, että koulu on käynyt jo tutuksi ja tosi ylpeänä selittää kuinka hän tietää jo monta oppilasta ylemmiltä luokilta sekä luokka jako on myös käynyt selväksi. Luulen, että tämä pitkä tutustuminen kouluun helpottaa koulun aloitusta. Meillä tämä eskareiden koululla käynti on koulun rehtorin "määräys" ja mielestäni hyvä sellainen. Koska helpottaa varmasti koulun alkua, kun useampi asia on valmiiksi tuttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, kuulostaapa hyvältä ja varmasti helpottaa jännitystä ison muutoksen edessä! Yksi tämän meidänkin asuinalueen eskareista toimii peruskoulun yhteydessä ja siellä käytäntö on käsittääkseni pitkälti samanlainen kuin teilläkin. Onneksi esikoisenkin tulevassa koulussa on varsinkin keväällä tiedossa kaikenlaista ohjelmaa, niin ihan vieraaseen paikkaan ei tarvitse syksyllä mennä:-)

   Poista