Uutta olohuoneessa

Tämä tarina alkaa viime lauantaista. Tai oikeastaan perjantain ja lauantain välisestä yöstä. Meidän muuten ihan ok nukkuva kuopuksemme ei jostain syystä saanut kunnolla unta kuin vasta kolmen aikoihin, ja tämä äiti olikin sitten lauantaina vähän väsynyt. Kun väsymykseen lisätään orastavan flunssa, niin olo oli aika voipunut. Alakuloinen jopa.

Kun vauva nukkui univelkojaan parvekkeella ja muu perhe lähti kauppaan, minä pötköttelin sohvalla ja tein samalla siihen nimenomaiseen olotilaan ja huonekaluun varsin hyvin sopivan heräteostoksen. Olo oli jo onneksi huomattavasti parempi, kun eilen kiikutin tilauksen postista. Ja mieli piristyi vielä vähän enemmän, kun House of Rymin päiväpeitto oli juuri niin täydellinen kuin toivoinkin.

Joskus terapiashoppailu kannattaa, ja ensi kerralla päikkärit sohvalla saa nukkua ihanan peiton alla. Onneksi tuo vauva ei usein valvo aamuyöhön...


6 kommenttia

 1. Tämä sun blogi on muuten aivan ihana - minulle uusi tuttavuus ja tervetullut sellainen. Tykkään hurjasti teidän kodin värimaailmasta, vaikka omassa kodissa ei ehkä ole ihan näin hempeä tunnelma. Siksi onkin niin ihana fiilistellä muiden kivoja huusholleja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maru! Tosi ihana kuulla, että tykkäät:-) Heh, enpä mäkään ihan näin hempeää ja pastellista kotia tainnut vielä suunnitella kun kolme vuotta sitten muutettiin, mutta tähän on tultu ja tykätään :-D

   Poista
 2. Moi!

  Huomasin, että teillä on olohuoneessa ilmeisesti Askon BB-sohva? Oletko todennut sen hyväksi? Kuinka vanha se on? Onko se "lörpsähtänyt" käytössä?

  Kyselen, koska olen itse kiertänyt sohvakauppoja nyt viikon verran ja alkaa jo vähän kyllästyttää, eikä päätöksenteko ole mitenkään helppoa. Tuo Askon BB-sohva on yksi miellyttävimmistä vaihtoehdoista tällä hetkellä, mutta pelottaa sen kestävyys, kun kyse ei ole kuitenkaan niin kalliista sohvasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kyllä vain, BB-sohva on. Sohva on nyt 3,5 vuotta vanha ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä näihin päiviin saakka. Nyt kuitenkin ihan hiljattain sohvan pohjasta on paukahtanut kaksi jousta. Ei ilmeisesti kuitenkaan katkennut vaan lähtenyt irti (?) ja vielä ei olla ehditty selvittää, saisiko ne jotenkin takaisin paikoilleen. Tämän seurauksena tuo sohvan keskikohta on nyt vähän kuopalla.

   Kun ottaa huomioon, että sohva on näin lapsiperheessä joutunut todella kovalle koetukselle (lapset on esim. saaneet siinä aika vapaasti hyppiä ym.), niin hyvin se on mielestäni kestänyt:-)

   Poista
 3. Kaunista teillä! Jotenkin tuo hento vaaleanpunainen tuntuu tulleen mun silmääni jäädäkseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Silja Maaria! Jep, mäkin tykkään tosi paljon tuosta vaaleanpunaisesta. Ja se sopii hyvin yhteen toisen lempparin, turkoosin/petroolin kanssa:-)

   Poista