Äidin juhla-asu

Sainpahan minäkin viimein valittua sen juhla-asun. Tosin perjantai-illan "tee ja lehdet" -hetki vaihtui vaatteiden sovitteluun miehen ja vauvan toimiessa makutuomareina. Jonkin aikaa eri asukokonaisuuksia kokeiltuani se oikea löytyi kuitenkin melko helposti. Tämä asu päällä fiilis nousi selkeästi, joten valinta oli selvä. Ja se tuntui onnistuneelta vielä lauantainakin seitsemän tunnin juhlarupeaman jälkeen.
Neule Vero Moda / tyllihame Blushfashion / laukku Boden / kengät Ecco / sukkikset Lindex / korut perintökalleuksia / kello Daniel Wellington

6 kommenttia

 1. Ihana tylliunelma. Tuollaista rentoa neuletta olen etsinyt joka paikasta. Onko toi tän syksyn malli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nanni! Neule on valitettavasti jo useamman vuoden vanha... Samantapaisia voisivat kyllä valmistaa taas, on nimittäin yksi lemppareistani!

   Poista
  2. Kiersin Helsingissä kaksi päivää etsimässä rentoja neuleita, juuri tuon tapaisia kuin sinulla mutta en löytänyt. Tän hetken mallit on kummallisia, leveitä ja lyhyitä, venuu ja vanuu joka saumasta. No jospa niitä taas jossain vaiheessa löytyisi omaankin makuun :)

   Poista
  3. Tämä mun neule on muuten melko vahvasti a-linjainen, levenee helmaa kohti enemmän kuin näissä kuvissa huomaa:-) Mutta joo, nyt kaupassa olevien neuleiden lyhyyden olen huomannut minäkin!

   Poista
 2. Herttaisia kuvia sinusta, meinasin kyyneltä alkaa tihurtaa työkoneen ääressä

  T. Makutuomari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai että herttaisia... Kiitos makutuomarille ja valokuvaajalle<3

   Poista