Tyhjän panttina

Eipä ole tullut tänä syksynä vielä pahemmin kynttilöitä poltettua. Suurin syy varmaankin se, että meiltä ei tällä hetkellä oikein löydy tarpeeksi turvallista tasoa, mihin tuikkuja tai kynttilöitä voisi sijoittaa ilman että tuo kurkottamisesta ja oikeastaan ihan kaikesta muustakin kiinnostunut lisäksi pöytäliinoja vetelevä vauva pääsisi niihin käsiksi. Näihin kuviin keräsin silti ne omat lempparini. Kaapeista löytyisi erilaisia kippoja ja alusia vielä toinen samanlainen joukko. Pieni karsiminen olisi siis paikallaan.

Aurinkoiset päivät ovat onnistuneet hämäämään sen verran, että kun tänään harmaa hämäryys ei päivän aikana missään vaiheessa väistynytkään, tajusin melkein hämmästyneenä missä vaiheessa vuotta sitä oikein mennään. Ehkä sitä on ihan pakko keksiä joku (lapsiturvallinen) paikka parille elävälle tulelle tuomaan valoa marraskuuhun.


2 kommenttia

  1. Hei, mutta onpas aika kivat kaikki eriparit tuolla tavalla yhdessä! Hoksasin että meillä taitaa olla ensimmäinen talvi tulossa seitsemään vuoteen ettei kynttilöitä tarvitse enään varoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Sanna! Vautsi, nauttikaahan siis kynttilöiden loisteesta! Me haaveillaan ja ootellaan vielä jokunen vuosi:-)

      Poista