Päivän pituinen talviTulihan sitä lunta pikkuisen tänne eteläiseenkin Suomeen ja pakkastakin ainakin pari astetta. Ja sitten vielä aurinkokin paistoi tänään niin, että valoa riitti jopa olohuoneen pimeimpään nurkkaan, joka siis kuvattuna tässä. Huomiseksi onkin sitten taas luvattu plusasteita, joten kovin lyhyeksi jää tämä kylmempi kausi. Havahduin yhtäkkiä siihen, että ensi sunnuntaina on jo ensimmäinen adventti. Joulu on siis jo lähempänä kuin luulinkaan. Tai siis onhan siihen vielä kokonainen kuukausi, mutta tuo joulukuu tuppaa yleensä vilahtamaan ohi melko nopeasti. Nyt kuitenkin kutsuu keittiö, sillä tänään on ruokana herkkkua, jota meillä yleensä syödään vain viikonloppuisin. Yrttimarinoitua kanaa, fetakorianterikastiketta ja ranskalaisia. Nam!

4 kommenttia

 1. Tänään tuntui kyllä siltä, että aurinko pääsi sisälle kotiin ja askel keveni valon myötä. Ihana nähdä aurinkoa! ...vaikkakin vain hetkellisesti. Kauniita esineitä olet hyllyyn kerännyt. Rauhallinen ja harmoninen asetelma. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä sitä taas tovin jatkaa eilisen auringon voimin. Kiitos<3

   Poista
 2. Sinulla taitaa olla se 80 cm kokoinen String? Kun on hyllyjen välissä vähän enemmän tilaa? Minun on välillä kauhean vaikea keksiä tuohon pockettiin täytettä! :D Kauniita kuvia ja ihanat sävyt hyllyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katri! Joo, tää on se vähän isompi hylly, meillä on työhuoneessa se pocket. Tähän saa tosiaan aseteltua vähän korkeampiakin juttuja ja sitten nuo hyllytkin on syvemmät:-)

   Poista