Huivin ja korun kaveri

Jos lempiasusteiden kärkipäähän kuuluvat erilaiset huivit ja kaulakorut, niin tämä mekko on täydellinen (muutenkin kuin väriltään ja malliltaan). Kivalta se näyttää ilmankin, mutta sopii mainiosti edellä mainittujen juttujen kaveriksi.

Mies rupesi perjantaina niiskuttamaan ja ehdin jo ihmetellä miten meillä ensimmäistä kertaa (ehkä ikinä) sairastuukin mies enkä minä. Noh, ei siinä kauaa mennyt kun omakin nokkani tuhisi (tarkalleen ottaen yksi yö), ja nyt kun Anssi selvisi tosiaan sillä pelkällä parin päivän niiskutuksella, niin itselläni onkin sitten jo kolmatta päivää melko nuutunut olo. Joten turvakaapu ja villahuivi sopivat fiiliksen lisäksi varsin hyvin myös tämänhetkiseen terveydentilaan.


Mekko/tunika Object / huivi BeckSöndergaard / kaulakoru Tokyon joulumyyjäisistä jokunen vuosi sitten / sukkikset Lindex / kengät Duffy

2 kommenttia

  1. Vilustumisesta tuli mieleen yksi tapaus vuosien takaa. Pakkasta oli jonkin verran, ja olin käynyt ensin suihkussa ja sitten lähdin autolla kaupungille. Päätin poiketa yhteen ravintolaan katsomaan onko siellä tuttuja. Jossain vaiheessa iltaa yksi naispuolinen ystävä valitteli, kuinka takapuoli on ihan hikinen, kun on sukkahousut farkkujen alla ja vähän käy tanssimassa. Minä siinä ihmettelin, että miksi ihmeessä pitää laittaa sukkahousut farkkujen alle, jos lähtee ravintolaan. Ystäväni totesi, että kipeäksihän tuolla ulkona tulisi ilman sukkahousuja. Naureskelin asialle, ja sanoin että kyllä mulla ainakin pitkät kalsarit saa olla kaapissa. Seuraavana aamuna herätessä nenä vuoti. Tuli välittömästi mieleen tuo keskustelu. Kyllä vähän mietin, että pitäisikö lähteä hankkimaan itsellekin tuollaiset sukkahousut jos niillä sitten pysyisi terveenä. Miesten kalsarit kun itse ainakin koen mahdottomaksi varusteeksi lämpöisessä ravintolassa. Taas on muutaman päivän nenä vuotanut, joten se sukkahousujen hankinta menee taas kohta uudelleen harkintaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen sukkahousuja:-) Itse lukisin niiden hyväksi puoleksi kalsareihin/pitkiksiin verrattuna myös sen, että ne mahtuvat paremmin tiukkojenkin farkkujen/housujen alle.

      Poista