2-vuotiaan vaatekaapilla

Jos 4-vuotiaan vaatekaappi oli kutakuinkin yhtenäinen kaikessa värikkyydessään, niin 2-vuotiaan vaatteet ovat sitäkin sekalaisempi seurakunta. Suurin osa vaatteista on isosiskon vanhoja ja värikkäitä, mutta toisaalta nuoremman kohdalla olen päässyt toteuttamaan enemmän myös hillitympiä värejä ja asukokonaisuuksia. Ja housujakin Armilla on aika kasa, kun Helmille niitä ei ole enää ainakaan vuoteen saanut päälle pukea. Toisaalta varsinkin päiväkotiin puetaan nuoremmallekin mekko tai tunika ja sukkikset tai legginsit.



Tähän asti ihania vaatteita Armin kokoiselle on tarjonnut mm. Seppälän Baby-mallisto, jonka koot alkavat nyt käydä pieniksi. Tämä äiti kovasti toivoisikin, että samaa Baby-malliston tyyliä olisi isommillekin! Sama juttu koskee myös Lindexiä ja H&M:ää, joiden vauvanvaatteista ihanimmat asut ovat yleensä löytyneet.



2 kommenttia

  1. Voi, miten suloisia vaatteita! <3 Itseäni harmittaa, kun 104cm:lle ei enää söpöstelyvaatteita löydy, vaan kaikki on niin isojen tyttöjen mallisia. Itse kaipaisin vielä tuollaisia söpöstelykuoseja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:-) Ja sanos muuta, söpöstelyvaatteita voisi ihan hyvin tehdä isommillekin pikkutytöille!

      Poista