Vaatekaapin uudet tulokkaat

Näistä kahdesta hiljattain tekemästäni hankinnasta olen todella iloinen ja niin uskon olevani vielä pitkään, kummatkin kun ovat mielestäni melko ajattomia lisiä vaatekaappiini. Musta mekko nappiyhksityiskohtineen lähti tilaukseen emännöimiltäni Me&I-kutsuilta ja sirot nauhakengät ovat olleet etsinnässä jo pitkään. Nämä yksilöt tulivat vastaan Nilsonilla viime sunnuntaina ja hankintapäätös oli nopea ja helppo.

Tänään on myös käyty tyttöjen kanssa ihailemassa Tokyon joulumyyjäisten tarjontaa ja vaikka Älä osta mitään -päivä onkin, niin mielestäni noissa myyjäisissä shoppailu on ihan sallittavaa kuitenkin. Tosin tämä teemapäivää noudattamaton (oli siellä kyllä muitakin!) sai heti rangaistuksensa, kun iki-ihanan uuden posliinisen korvakoruparin toinen osapuoli tippui maahan heti kotona ja meni palasiksi heti tämän valokuvan ottamisen jälkeen (pikaliimasuosituksia otetaan vastaa, kiitos!).


8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Oon kyllä niin iloinen, että vihdoin ne löysin:-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö:-D Nuttura ja a-linjainen mekko vielä, niin lookki on valmis!

   Poista
 3. Oli pakko kommentoida: aivan mahtava tuo ylin kuva! Värit, asettelu... pitäisi itse oppia kuvaamaan paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 Tämäpä sai hyvälle mielelle:-) Itsekin vielä koen olevani melkoinen aloittelija tässä valokuvaamisessa ja ne muutamat onnistuneet kuvat (kuten tämäkin) syntyvät yleensä vahingossa:-D

   Poista
 4. Hauska sattuma, kattelin samoja korviksia myyjäisissä. Tosi kauniit. Mäkin kotiutin posliinisen kaulakorun. Ei ehkä kannata laittaa hurjimpiin pikkujoulurientoihin. Toivottavasti saat korusi korjattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa:-) Siellä oli kyllä kaikkea ihanaa! Kiitos, olen toiveikkaalla mielellä, kunhan vain saisin hankituksi kaupasta pikaliimaa.

   Poista