Vielä yksi messupostaus: kuvia lastenhuoneista

Asuntomessut ovat jo päättyneet, mutta vielä yhden messupostauksen ajattelin teille tarjoilla. Koetin tosiaan juuri ennen messuille menoamme tehdä facebookin puolella gallupia, mistä teille raportoisin ja keittiöt ja lastenhuoneet saivat kumpikin yhden äänen. Mielivaltaisesti valitsin jälkimmäisen:-)Monessa kohteessa huomasi, että lastenhuone ei ehkä ollut ihan ollut suunnittelijalla etusijalla ja oma makuni lastenhuoneiden suhteen on ilmeisesti muutenkin messusisustajista poikkeava, mutta muutamia kivoja juttuja bongasi tämä nirsoilijakin. Ja toisaalta ilahduttavan paljon oli lastenhuoneiden sisustuksessa käytetty muitakin värejä kuin vain vaaleanpunaista ja sinistä.
Enpä muista koska yhtä tapettia olisi nähnyt näin paljon. Tai no, viime vuonna Ferm Livingin Harlekiini taisi olla se "messutapetti".Lundian Fuugat oli koottu näissä huoneissa kivasti seinälle, toteuttamisen arvoinen idea muuallekin kuin vain lastenhuoneeseen.
Maailmankartta lastenhuoneen seinälle, ei hassumpi idea!

One more time pictures from the housing fair. This time some children rooms.

2 kommenttia

  1. Mä kyllä nyt niiin ihastuin ton ekan huoneen värimaailmaan.. Täällä pohdiskelen, että kuinka sais helposti muunneltua tyttöjen huoneen värimaailmaa samaan suuntaan. Oon vähän kyllästynyt nykyiseen, liian pinkki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-) Kiva, että löysit inspiraatiota! Toi värimaailma on kyllä aika hauska ja kuitenkin mukana on sitä vaalenpunaistakin aika tavalla:-)

      Poista