Asuntomessusuosikit

Kuten Facebookin kautta blogia seuraavat jo tietävätkin, kävimme lauantaina viettämässä helteiset neljä tuntia Hyvinkään asuntomessuilla. Vaikka mukavaa olikin, jäi inspiraatiosaldo melko pieneksi. 31 kohteen joukosta positiiviesti erottui 4 - 5 taloa ja sisustusta kokonaisuudessaan, kivoja juttuja löytyi kyllä muistakin. Tähän postaukseen kokosin melko sekalaiset suosikkini.

Paras kokonaisuus


Mun mieleen eniten oli kohde 24, Sebastian Sandelinin sisustama Bassotalo Villa Avanti. Varsinkin talon sisäkatto oli varsin veikeä, vaikka en sellaista ehkä omaan kotiin haluaisikaan.


Paras tunnelma


Paras tunnelma oli tässä rauhallisessa lastenhuoneen nurkassa (kohde 31). Jotenkin nuo vaatteiden värit miellyttivät kovasti silmää. Ja tottakai tuo virkattu mattokin.


Paras ikkuna


Tämä portaiden puolivälissä komeillut iso ikkuna oli sellainen, mitä voisin harkita omaankin kotiin (muistaakseni kohde 17).


Paras kylpyhuoneen laatta


Tässä kylppärissä lattialaattakin oli hauska, mutta erityisesti ihastuin seinän neliönmuotoiseen laattaan ja sen ladontaan, jota löytyi talon toisestakin kosteasta tilasta (kohde 20).Paras huone


Huoneista lemppariksi nousi, taas värien vuoksi, tämä jo vähän isomman tytön huone (kohde 15). Ja taisi olla yksi niitä ainoita messuihuoneita, joissa oli noinkin paljon tavaraa.
Paras seinä


Olen tähän asti suhtautunut pidättyvästi tällaisiin seiniin, mutta ainakin tässä huoneessa se näyttää tosi hyvältä (kohde 15).


Paras maisema


Kyllä kelpaisi, jos omastakin olohuoneesta olisi tällaiset perin suomalaiset metsänäkymät, jotka tottakai sointuvat sisustukseenkin (kohde 27).


Tein facebookissa myös pikagallupin, jonka pohjalta tarkoitus olisi tehdä vielä toinen postaus jossain vaiheessa.

Some pictures and my favourites from the Housing Fair in Hyvinkää.

4 kommenttia

 1. Hyvää referointia!!
  Joo toi kylppärin ladonta on kyllä viihtyisä, ei tarvii heti miettiä vaihtoa!

  Eiks ton ison ikkunan alla oleva selkä ole se mihin ihastuit ekoilla minigolf-treffeillä? Kiva nähdä se itsekin viimein selkeässä kuvassa!

  Anssi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, se se on ja vieläkin näyttää hurjan hyvältä<3

   Poista
 2. Oih, mäki haluisin asuntomessuille.
  Mutta pelkään sitä talo/rakennus/sisustus yms. kuumetta, johon mulla ei nyt ole varaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D Se noissa messuissa on paha! Nuo messut oli sen verran maltilliset, että itsekin selvisin kunnialla tällä kertaa ja ainakaan mitään tosi isoja ideoita ei tarttunut mukaan:-)

   Poista