#8: Tullut jäädäkseen

Miten voikin olla, että jostakin väristä yht'äkkiä tulee niin olennainen osa omaa pukeutumista. Mintunväriset vaatteeni kasvoivat yhdellä, kun hankin alennumyynneistä tämän Bodenin kashmirvillatakin (kaksi muuta löytyvätkin tästä postauksesta). Muutama kuukausi sitten en omistaut yhtään mintun väristä tai vaaleanturkoosia vaatetta. En kuitenkaan usko, että kyseessä on vain tämän kesän villitys, vaan uskoisin, että väri on tullut jäädäkseen. Ehkä olikin jo korkea aika saada uusi lempiväri mustan ja harmaan rinnalle;-)

Mint is the new black (favourite color) fo me. 
Villatakki/cardigan Boden, pusero/shirt Lindex, farkut/jeans Only, kassi/bag Selected Femme ja kengät/shoes Tamaris.

4 kommenttia

  1. Onpa ihanan pehmeän pirteä yhdistelmä! Juuri sopivasti vanhanajan henkeä nykyaikaan päivitettynä! Nyt alkoi vaan ihan hirveästi itseänikin himottamaan tuollainen mintunvihreä neuletakki, vaikka olinkin niin ajatellut syksyn värieni olevan tummia murrettuja sävyjä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!<3 En kyllä mäkään alunperin ajatellut, että tätä väriä tulisi enää syksyllä niin kovin paljon päälle puettua, mutta nyt viimeistään kun on talveksikin lämpöinen villatakki samaa väriä, niin suunnitelmat muuttui:-)

      Poista