Leluja ja lahjoja

Tämän perheen nuorin täytti viime viikolla kaksi vuotta. Juhliahan juhlittiin jo aikaisemmin, mutta meidän vanhempien lahja käytiin hakemassa lähilelukaupasta merkkipäivänä. Suunnitelmissa oli alunperinkin kassakone kauppaleikkeihin (meillä on kenkäkauppa eteisessä ja kirjakauppa olohuoneessa) ja tämä yksilö muistui ainakin tälle äidille mieleen omasta lapsuudesta.
Kun näitä vielä valikoimissa olevia retroleluja vertaa niihin tämän hetken viimeisimpiin härveleihin, niin välillä miettii, että onkohan näitä kaupan hyllyillä vain siitä syystä, että ne vetoavat vanhempiin ("Voi että, näitä on vielä, pakko ostaa!"), jotka ainakin hetken kuvittelevat olevansa tosi nuoria, kun samoja lelujakin vielä on myynnissä.

No nyt meillä on näitä uusia vanhoja leluja kaksi. Silmiään pyörittelevä puhelin ja tämä kaksivuotiaalle just passeli kassakone.


Isosiskon leikeissä kassakone muuntuu mm. autoksi. Kaikki mahtuvat kyytiin! Huomatkaa leikkikolikoista tehdyt turvaistuinet pienimmille leluille.

Birthday present for the 2-year-old. I remember this from my own childhood and they still make these!

2 kommenttia

 1. Onnea 2 vuotiaalle♥
  Ihana tuo lasten mielikuvitus...mihin kummaan se katoaa iän karttuessa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 No kyllä, meillä vielä harvoin on mielikuvituskavereita, mutta mun shampoo- ym. muista pulloista saa muodostettua perheen, joka voi matkustaa esim. "laivalla" (kirjan tai telkkarin kaukosäätimen päällä):-)

   Poista