Uusia projekteja

Meillä on tällä hetkellä muutamakin rauta tulessa muuttoprojektirintamalla. Sen lisäksi, että me kumpikin Anssin kanssa käydään paperisotaa työhuoneessa kansioiden ja mappien keskellä, otin myös selvittääkseni sopivan verhoilijan meidän kahdelle Artekin 401-nojatuolille. Vanha ruskea kangas on jo aikansa elänyt (onhan ikääkin jo kolmisenkymmentä vuotta) ja saa nyt väistyä jonkun kivemman (en vielä tiedä minkä) kankaan tieltä. Tehtävälistalla tämä verhoilujuttu oli oikeastaan ajoitettu vasta maalis-huhtikuulle, mutta kun Artekin omissa liikkeissä on nyt uudelleenverhoilu 20 prosentin alennuksella seuraavat kaksi viikkoa, niin päätin perehtyä asiaan jo nyt. Tarkoitus on vähän vertailla, että onko verhoilu edullisempaa jossain muualla tuosta alennuksesta huolimatta, vai pitäisikö kääntyä suoraan Artekin puoleen, jotta nojatuolit säilyttäisivät arvonsa. Ja hei jos jollakulla on vinkkejä hyvästä huonekaluverhoomosta, niin kertokaahan!


Kolmas projekti, joka lähenee uhkaavasti, on tämän nykyisen asunnon myyminen… Huomenna on ensimmäinen tapaaminen kiinteistövälittäjän kanssa. Jännittävää.

2 kommenttia

  1. Kappas, sulla on tällanen blogi. :) Hauskaa muuton suunnittelua ja onnea uuteen kotiin! Mäkin oon ollut vähän reilun vuoden kodinomistaja, nyt on asunto jo aika valmis, vaikka toki pientä viilaamista keksii aina. ;) Pitäiskös vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa? t. Heidi S.

    VastaaPoista
  2. Juu, vähän pitää toteuttaa itseään tässä lastenhoidon lomassa:-) Kiitos ja onnea omaan kotiin sullekin! Missä päin asustelet nykyään? Joo, olisi kiva kuulla lisää sun kuulumisia!

    VastaaPoista