Kurkistus uuteen kotiin

Tänään koitti se kauan odotettu päivä ja päästiin kurkkaamaan meidän tulevaan kotiimme! Ainakin melkein. Työmaalla on vielä työt sen verran kesken, että pääsimme tutustumaan vain uuden talon ensimmäiseen ja toiseen kerrokseen (meidän asunto on kolmannessa/neljännessä). Onneksi myös meidän alakerrassa on samanlainen kämppä, joten saatiin nyt hyvin käsitystä asunnon koosta ja mittasuhteista. Siellä me siis hyörimme mittanauhan, muistiinpanovälineiden ja kameran kanssa (kuvia en uskalla tähän kuitenkaan laittaa, kun asunto ei olllut se meidän).


Mua jännitti ihan kamalasti mennä työmaalle, koska olemmehan tavallaan ostaneet sian säkissä. Mutta hermoilin ihan turhaan, sillä asunto tulee olemaan aivan ihana! Tilava ja valoisa. Huomasi kyllä, että pelkän pohjapiirustuksen perusteella arvioi mittasuhteita helposti väärin, mutta me emme onneksi kokeneet siinä suhteessa kuin positiivisia yllätyksiä: keittiö oli leveämpi, iso makuuhuone isompi, olohuone leveämpi, eikä niin pitkulainen ja vessat pienempiä (natisen aina uusien kämppien kylpyhuoneiden isosta koosta, ne kun ovat mielestäni melkein samankokoisia kuin muut huoneet, joten nyt pienet vessat ovat positiivinen juttu). En malttaisi enää odottaa muuttoa, mikä rakennuttajan edustajien arvioiden mukaan on luultavasti kesäkuussa. Vielä siis ainakin neljä, lähes viisi kuukautta odotusaikaa. Huoh.

Anssilla oli auton hansikaslokerossa pieni yllätys tätä juhlahetkeä varten…


2 kommenttia

  1. Onnea melkein valmiiseen kotiin, Sanna ja Anssi & tytöt:) Kuulostaa hyvältä ja mainiota, että peräti kaksi vaatehuonetta! Ja odotusaika kuluu kuin siivillä: pian on kesä ja muuttopäivä t. Marja ja Hannu

    VastaaPoista