Sohvasuunnitelmia

Olen tänään pohdiskellut meidän uuteen kotiin hankittavaa sohvaa. Käytiin pari viikkoa sitten Askossa ”ihan vaan katselemassa” ja taisimme sillä käynnillä jo sen mieleisen löytääkin. Heh. Niin meidän tyylistä. Harvoin etsitään tai mietitään mitään hankintaa kovin pitkään. Tai ehkä mietitään, mutta monien vaihtoehtojen haaliminen ei ole se meidän juttu ja se yksi oikea vaihtoehto löytyy sitten nopeasti.

Valintamme taitaa siis olla Askon BB-divaanisohva. Divaanisohva on ollut haaveissa jo kauan ja kyseinen yksilö on ihanan muhkea ja pehmeä. Tietenkin sohvan sopivuus kokonsa puolesta meidän uuteen olohuoneeseen on vielä varmistettava.

Kuva Askon sivuilta

Varsinaisesti mua ei siis tänään ole mietityttänyt itse sohva, vaan sen väri. Sen valinta onkin vaikeampi pala myös meille. Värivaihtoehtoja on kolme: kylmän sävyinen beige, kirkkaan vihreä (sellainen lähes myrkynvihreä) tai turkoosi. Olin jo kallistunut vahvasti beigen puolelle, kun näin netissä aamulla vihreän sohvan. Lisäksi Armilla oli kuin kohtalon oikusta tänään päällä vihreää ja turkoosia. Olenkin siis tuijotellut useaan otteeseen mietteliäänä meidän palleron vihreää tunikaa ja turkoosiraidallisia legginsejä.

Lopullinen valinta tehdään varmaan Askossa paikan päällä, kun nähdään valittavana olevat verhoilukankaat. Mistä väristä löytyy se sopivin sävy ja materiaali. Kaikilla väreillä on puolensa. Beigeen olisi helpointa yhdistellä muita värejä, vihreä on ihana pinkin parina ja turkoosi, no sehän on jo sanomattakin selvää, miksi turkoosi on tässä mukana.

2 kommenttia

  1. Meillà on beige sohva, ja se on kyllà kàtevà, koska suht "neutraali" ja sopii melkein kaikkien muiden vàrien kanssa. Ongelma on se, ettà se likaantuu helposti! Pitàà aina olla joku kangas pààllà. Vihreà sohva voisi olla tosi piristàvà!
    Rebecca

    VastaaPoista
  2. Just toi neutraalius puhuu beigen puolesta. Mutta en kyllä jaksaisi hermoilla ja kieltää tyttöjä koko ajan sen sotkemisen pelossa... Varsinkin kun Helmi on jo tottunut, että tuota meidän nykyistä sohvaa saa sotkea ihan vapaasti. Kinkkinen juttu.

    VastaaPoista