Vuosi 2017

Joulu sujahti ohi kuin varkain ja nyt elellään jo vuoden viimeisiä päiviä. Päätin tavoilleni uskollisena taas käydä hieman läpi kulunutta (blogi)vuotta ja kokosin kollaaseja blogin eri aihealueisiin liittyen.

Vuosi 2017 on ollut varsin hyvä blogin ulkopuolellakin. Heti tammikuussa kuopus aloitti päiväkodin ja itse palasin yrittäjäksi, keväällä alkoi ensimmäinen kokonainen kausi mökillä sen uuden alun jälkeen, kesällä täytin 35 vuotta ja syksyllä pohdiskelin erään työmahdollisuuden tiimoilta enemmänkin tämänhetkistä työtilannetta ja arkeamme päätyen lopulta siihen lopputulokseen, että juuri näin on hyvä.


"Näin on hyvä" -teema näyttää vallinneen kotioloissakin, sillä koti ei ole kokenut sen suurempia muutoksia tämän vuoden aikana. Ainoa merkittävä mullistus oli työhuoneen uudelleenjärjestely ja samalla työpöydäkseni tuunautunut vanha Lundian kirjahylly (joka on muuten toiminut työoloissa täydellisesti).


Pukeutumisessa on selkeästi tänäkin vuonna miellyttänyt midimitta, niin helmoissa kuin lahkeissakin. Rakastuin palavasti keväällä hankkimiini culottes-housuihin ja ne ovatkin olleet ahkerassa käytössä siitä lähtien. Nyt syksyllä aloin kiinnittää entistä enemmän huomiota omaan kulutuskäyttäytymiseeni, mikä varmastikin näkyy omassa tyylissä ja vaatekaapissa jatkossa.


Perheen kanssa pääsimme reissaamaan Sveitsissä ja Italiassa. Matkakuulumisten lisäksi lapset & perhe -tunnisteen alle päätyi mm. jälleen raportti tyttärien kesäkuisista kaverisynttäreistä.


Alkuvuosi oli käsitöiden osalta melko hiljainen, mutta kesän jälkeen innostuin neulomaan itselleni puseroita, joista kummatkin esittelin myös täällä blogissa (petrooli ja harmaa).


Kesä mökillä oli mahtava kyseenalaisista kesäkeleistä huolimatta (kyllä sitä aurinkoakin on näköjään riittänyt ainakin näiden kuvien perusteella). Mökillä vietettyjen kesälomapäivien lisäksi nautin suunnattomasti myös työpäivistä kesätoimistossani. Lienee sanomattakin selvää, että uuden mökkikauden odotus on jo alkanut.


Ruoka & leivonta -tunnuksen alta löytyy tältä vuodelta erilaisia leivonnaisia ja yksi pastakin.

Huomisen jälkeen toivotetaankin sitten tervetulleeksi vuosi 2018. Jännä nähdä, mitä kaikkea kivaa se tuo tullessaan!

Lähetä kommentti