Yksi asu Lontoosta


Päädyin siis sittenkin ottamaan matkalle nahkatakin mukaan. Ensimmäisenä päivänä kadutti, seuraavana ei ja sunnuntaina oli suorastaan kuuma. Ja ainakin tämän midimittaisen hameen kanssa nahkatakki muodosti paljon kivemman kokonaisuuden kuin villakangastakin kanssa. Ja kun koluaa koko päivän kaupungilla, niin ulkovaatteethan ovat varsin merkittävä osa asukokonaisuutta. Muutenkin matkavaatevalinnat osuivat nappiin. Kerrankin mitään ei ollut liikaa mutta mitään ei jäänyt myöskään puuttumaan (ja pakkailupostaushan löytyy siis täältä).

Tuon huivin pelastin muuten ennen lähtöä kirppiskassista. Selkeästi olin konmarinoinut vaatekaappiini ohuen, mutta silti lämpimän huivin kokoisen aukon. Onneksi virhe oli tällä kertaa helppo mitätöidä.

Uskomatonta, että näistä Hyde Parkissa otetuista kuvista on vasta viikko! Paluumme jälkeen arki tempaisi mukaansa niin voimalla, että lomastamme tuntuu olevan jo paljon enemmän aikaa.

Neule Selected Femme / hame H&M / nahkatakki New Look / reppu Zara / lenkkarit Nike / aurinkolasit Pieces / huivi Becksöndergaard

Lähetä kommentti