Lontoo


Kaksi päivää Lontoossa muina turisteina. Kävelyä nähtävyydeltä toiselle, pari etukäteen päätettyä "pakko nähdä" -kohdetta ja useita hetken mielijohteesta toteutettuja poikkeamisia reitiltä. Aurinkoa, kukkivia puita, uudenuutukaisia istutuksia, mutta myös helmat korviin nostattavia tuulenpuuskia ja puolitankoon laskettuja lippuja. Matka-albumiin tuli otettua niitä niin kovin tyypillisiä Lontoo-kuvia. Elämämme ensimmäinen fish´n´chips-annos, pakollinen kukkakojukuva, punainen bussi (niitä rakastavalle kuopukselle), milloin mitäkin rakennuksia, magnolioita, British Museumin muumiot ja muut ihmeet sekä sekalainen määrä patsaita ja muistomerkkejä. Kiitos Lontoo, olit täydellinen!

Ja mitäkö erityisesti suosittelen seuraaville Lontoon-matkalaisille? Käyskentelyä Hyde Parkissa ja näkymiä Shardin pilvenpiirtäjän 72. kerroksesta (siellä oli tarjolla myös ihan mahdottoman hyvää raparperilimua).


4 kommenttia

 1. Lontoo on kyllä kiva paikka, jos sielä ei ole sesonki päällä. Olimme viime heinäkuussa sielä ja sielä oli jopa aavistuksen liikaa väkeä.
  Mutta ehdottomasti suosittelen matkakohteena :)
  https://faijahommia.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voin kuvitella että sesonkina ihmisiä piisaa ja jonot on pitkiä. Tämä maaliskuun loppu oli kyllä siinä suhteessa varsin passeli aika matkustaa ja ilmatkin suosi:-)

   Poista
 2. Mut heitettiin ulos tuolta kananmunatalosta. Sanna ei uskaltanut tulla sisään.

  Anssi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. En tullu sinne, koska arvasin että ne ei halua sinne ulkopuolisia ja ei halunnutkaan, koska sutkin ohjattiin ulos.

   Poista