Mitä mukaan kolmen päivän kaupunkilomalle


Olen täällä aika täpinöissäni, sillä lähdemme Anssin kanssa pian kahdestaan Lontooseen kahdeksi yöksi! En malta odottaa reissua ja kahdenkeskistä aikaa, ja sitten samalla tietysti ikävöin lapsia kauheasti jo valmiiksi. Matkustamme pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa ja tästä syystä mukaan ei voi pakata paljon varsinkaan kun niille tuliaisillekin olisi hyvä hieman varata tilaa.

Päädyinkin siis pakkaamaan Lontoon-lomaamme varten nämä kuvissa näkyvät vaatteet. Nilkkapituiset mustat farkut, mustan midihameen, kaksi neuletta (paksun varsinkin Suomen päässä käytettäväksi ja sitten ohuemman, jota voi kanniskella mukana hätävarana), kukkapuseron, t-paidan sekä päällysvaatteet. Vielä hieman mietityttää, pärjäänkö tosiaan pelkillä lenkkareilla (ohjelmassa ei ole mitään "hienompaa" menoa kyllä kuitenkaan) ja lisäksi olen vielä hieman kahden vaiheilla otanko mukaan tuon kuvissa näkyvän ohuen villakangastakin vai joko pitäisi luottaa nahkatakkikeleihin. Lontooseen on lupailtu lämmintä sellaiset reilu kymmenisen astetta, joten voi olla, että päädyn sittenkin nahkatakkiin.

Voi vitsit, taidan odottaa tuota matkaa yhtä innoissani kuin viisivuotias mummilaan pääsyä. Viime hetken Lontoo-vinkkejä otetaan myös kiitollisena vastaan, jos teillä sellaisia sattuu olemaan!

Lähetä kommentti