Tämän kevään tyyli


Jatketaanpa vielä näillä tyylijutuilla. Osittain siksi, että tällä hetkellä täällä päässä on niin kauhea kiire, että esimerkiksi koti ei ole oikein kuvauskunnossa. Osittain siksi, että sain taas tilaisuuden koota teille omia suosikkejani Espritin verkkokaupan valikoimista. Kuten marraskuussa töihin paluun lähetessä taisin mainitakin, niin tällä alalla ja tässä työskentelymuodossa työpäivät vaihtelevat alle parituntisista niihin lähes 10-tuntisiin. Nyt ollaan aika lähellä tuota viimeksi mainittua, joten kiirettä pitää. Kotiin ja mökkiin voi panostaa toivon mukaan paremmin sitten parin viikon päästä, jos vaikka meno taas tämän projektin jälkeen hieman rauhoittuisi.

Mutta sitten takaisin itse asiaan. Varsinaisen kevättyylin toteuttaminen on siirtynyt päivä päivältä myöhäisemmäksi pakkasaamujen ja raekuurojen myötä, mutta jokohan vapun jälkeen rupeaisi kirkastumaan. Täällä ainakin ollaan valmiina. Kevätgarderobini muodostaa niin passelin kokonaisuuden (varsinkin viimeisimpien täydennysten jälkeen), että näillä eväillä on hyvää jatkaa sinne kesähelteisiin saakka (huomatkaa toiveikkuus). Tähän Espritin verkkokaupasta koottuun kollaasiin valitsin oman kevättyylini kulmakivien kaksoisolentoja tai melkein kaksoisolentoja. Seuraava kuukausi tullee (ilmojen niin salliessa) nimittäin tallusteltua juurikin nahkatakissa, lenkkareissa tai kevyemmissä nilkkureissa, midihameessa ja farkuissa. Yksinkertaisissa vaatteissa, joita voi helposti maustaa vaikkapa kukkaprintillä, koruilla ja muilla omaan makuun sopivilla yksityiskohdilla. Odotan myös innolla sellaisia kelejä, että voin käyttää valkoista pitsimekkoani nahkatakin kanssa (sopii muuten myös yhdistettäväksi neuleeseen tai vaikka farkkujen kanssa) ja pilottitakkia päällystakkina (siihen taitaakin tosin olla vähän enemmän matkaa).

Näiden kollaasien väsääminen saattaa välillä aiheuttaa lieveilmiöitä erilaisten vaateihastusten muodossa, ja juuri nyt haaveilenkin ihan tosissani noista boyfriend-mallisista farkuista. Ne vanhat todella kulutetut (kuvamateriaalia löytyy mm. täältä) nimittäin myin alkuvuodesta kirpputorilla. Eipä ole muuten mikään vaatteeni ikinä saanut osakseen niin paljon huomiota ja kommentteja kuin nuo risaiset farkkuni. Jopa päiväkotikaverit olivat kyselleet esikoiselta "miksi sun äidillä on rikkinäiset housut". Niin ja ei tuo raidallinen (ja taskullinen) midimekkokaan muuten ole hassumpi.Lähetä kommentti