Kevätuutuuksia


Monen shoppailuvapaan kuukauden jälkeen hairahduin maalis-huhtikuun vaihteessa tekemään muutamia keväisiä hankintoja vaatekaappiini. Golan vaaleanpunaisia lenkkareita* etsiskelin jo Lontoosta niin kuumeisesti, että tulokseton etsiminen sai meikäläisen hetkeksi harmistumaan (kun matkustaa ilman kiukuttelevia lapsia, niin voi välillä itse heittäytyä sellaiseksi), mistä syystä Anssi risti tossut (hieman liioitellen tosin) "itkukengiksi". Eipä siinä auttanut sitten muu kuin illemmalla hotellihuoneessa näpytellä tilaus Asosille, ja tennarit saapuivat kotiin viikko meitä matkalaisia myöhemmin.

Myös kuvien culottesit ovat kevätgarderobin uusi tulokas. Näitä taisin harkita jo viime kesänä, mutta nyt kyseinen housumalli kolahtaa siinä määrin, että sellaiset oli saatava. Pöksyjen yhdisteltävyys erilaisiin asuihin on sekin huippuluokkaa. Seikka, johon nykyään yritän kiinnittää erityistä huomiota uusia vaatteita ostaessani.

Culottes-housut Lindex / neule omatekemä / takki Ellos / huivi Pieces / pipo H&M / tennarit Gola (Asos*) / laukku Boden

*Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia

 1. Söpön tärkeät kengät!

  Anssi

  VastaaPoista
 2. Itsekin yritän nykyään miettiä tarkkaan uuden vaatteen kohdalla, että miten saan yhdisteltyä sen kivasti jo olemassa olevien vaatteiden kanssa.

  Jossain vaiheessa tuli hankittua paljon itsessään kivoja vaatteita, mutta sitten niitä ei saanut oikein järkevästi yhdisteltyä keskenään.

  Nyt tuntuu, että kun on käyttänyt vähän vaivaa miettimiseen niin vaatekaapin vaatteet tuntuvat sopivan yhteen ja asiat sopivat jouhevasti yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on palkitsevaa ja innostavaa huomata, kun oma vaatekaappi rupeaa toimimaan paremmin!

   Ja niistä uusista vaatteistakin iloitsee enemmän, kun ne sen lisäksi, että ovat kivoja, parhaimmassa tapauksessa myös piristävät niitä vanhoja vaatteita ja lisäävät vaatevaraston monipuolisuutta:-)

   Poista