Vuosi 2016

Tänään on vuoden 2016 viimeinen päivä ja aika hieman koota yhteen blogivuoden postauksia. Päätin tällä kertaa käydä niitä läpi aihealueittain niiden kategorioiden mukaan, jotka löytyvät tuosta ylävalikosta.


Aloitetaanpa ensin kodista. Oma sisustusintoni ajoittuu yleensä juuri vuodenvaihteen tienoille, ja niin alkuvuodesta tulikin hempevöitettyä tyttöjen huonetta sekä tehtyä pari peilikokeiluakin (täällä ja täällä). Tämän jälkeen koti saikin olla pitkään melko muuttumattomana pieniä juttuja lukuun ottamatta (kuten sinisen hiipiminen sisustukseen), kunnes syksyllä innostuimme vaihtamaan olohuoneen järjestystä ja hankin samaan syssyyn muutamia uusia printtejä olkkarin seinälle. Vuoden lopulla iskikin sitten konmari-innostus ja sen vaikutukset tulevat jatkumaan vielä ensi vuoden puolellekin. Konmarinoinnin lisäksi alkuvuodesta olisi tarkoitus uudistaa työhuonetta ja olohuoneeseenkin on mahdollisesti tiedossa vielä pari uutta muutosta.


Seuraavana onkin vuorossa tyyli, joka on vuoden varrella muuttunut jonkin verran simppelimpään suuntaan. Kesällä tuskailin ensin kadonneen kesätyylin kanssa, kunnes koin ahaa-elämyksen. Konmarinointi ulottui myös vaatekaappiin, josta lähtikin vaatetta pois aika tavalla.


Vuonna 2016 kuopus täytti vuoden, esikoinen aloitti koulun ja keskimmäisestäkin tuli jo viskari. Lapset ja perhe -tunnisteella kirjoittelin teille kuopukselle sopivista kirppislöydöistä (täällä ja täällä), kevätlahjoista tyttöjen päiväkodin aikuisille sekä esikoisen 7-vuotissynttäreistä flamingoteemalla. Heinäkuussa matkustimme koko perhe Kööpenhaminaan (lapsiperheen Köpisvinkit löytyvät täältä) ja lokakuussa vielä isommalla porukalla Roomaan, sekä maalle että kaupunkiin.


Käsitöitä tämä kiireinen kotiäiti kerkesi tehdä tänä vuonna melko vähän. Toki Muita ihania -talvisukat oli ehdottomasti neulottava. Pipojen ja sukkien lisäksi loppuvuodesta valmistui myös unelmaneuleprojektini.


Ruoka ja leivonta -postauksia en tänä vuonna kirjoitellut kuin muutaman. Kuopuksen 1-vuotissynttäreille leivoin gluteenittoman ja kananmunattoman smoothiejuustokakun ja loppukesän mökkivieraille moneksi muuntuvan piirakan.


Keväällä tein myös tärkeän päätöksen ja peruin talven aikana kypsyttelemäni siirtolapuutarhamökkini myyntisuunnitelmat. Keskikesällä mökki oli remontoitu kuin uudeksi, ja omassa puutarhassa vietetyt päivät tekivät selväksi, että sydäntään kannatti kuunnella. Samalla mökkipostaukset siirtyivät isompaan rooliin täällä blogissakin.

Sellainen blogivuosi siis tämä 2016. Katsotaan, mitä uusi vuosi tuo tullessaan. Tällä hetkellä luonnollisesti päällimmäisenä mielessä kuopuksen tarhauran aloitus ja oma paluuni sorvin ääreen. Toivon, että ehtisin kirjoitella blogiin myös uudenlaisessa arjessamme. Nyt on myös hyvä tilaisuus esittää postaustoiveita, jos teillä sellaisia on mielessä. Nämä yllä luetellut kuusi aihealuetta ovat varmasti mukana myös jatkossakin.

Ja hei! Tiedättekö, että blogini täyttää tänään peräti viisi vuotta. Paljon on tapahtunut noiden vuosien aikana ja edelleen olen onnellinen, että silloin aikoinani tämän tärkeäksi ja rakkaaksi muodostuneen harrastuksen aloitin<3 Lämmin kiitos teille lukijoilleni, että täällä säännöllisesti vierailette ja oikein ihanaa alkavaa vuotta 2017!

Lähetä kommentti