Joulukuusi


Tapaninpäivän toivotukset kotisohvalta! Kuopus tunkee tuossa vieressä jalkojaan läppärin näppäimistön päälle ja tytöt leikkivät keittiönpöydän ääressä uusilla legoillaan. Meillä on vietetty tänään hartaudella tämä joulun ainoaa löhöilypäivää.

Tuntuu, että olemme viettäneet joulua kahden päivän sijasta jo pari viikkoa. Joulujuhlia, ystävien ja sukulaisten treffailua, jouluaskarteluja ja muita kivoja menoja on mahtunut menneisiin viikkoihin niin paljon, että varsinainen joulu tuli ja meni kuin varkain.

Näissä kuvissa komeilee meidän kuusi, jonka mies ja lapset hakivat Hakaniemen torilta saakka, kun lähempää ei löytynyt tarpeeksi edullista (Anssilla on nimittäin periaate, että joulukuusi ei saa maksaa yli kahtakymppiä). Etsiminen kannatti, sillä kuusi on sympaattinen ja juuri sopivan kokoinen meille. Lisäksi sain kerrankin ylipuhuttua koristelusta vastanneet tyttäret mukaan muun kodin väreihin sopivaan väriteemaan.

4 kommenttia

 1. It's all about cutting costs!

  Anssi

  VastaaPoista
 2. Kauniin värisiä koristeita! Heh, voisin niin kuvitella mieheni kuusiostoksille!:) onneksi minun pappani on ottanut kunnia-asiakseen hakea meille joulukuusen, vähintään kolmemetrisen jättiläisen tuohon korkeaan ruokailutilaan.. Mies ei ikinä suostuisi hankkimaan niin isoa kuusta ja maksamaan siitä jotain satasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hehe, siellä siis samanlainen kuusenostaja:-D Anssilla on joka vuosi jokin erilainen keino, miten joulukuusi hankitaan meille mahdollisimman halvalla. En tiedä, miten pienen kuusen tuo mies ostaisi, elleivät lapset olisi mukana tarkkailemassa tilannetta.

   Poista