Mitä tapahtui unelmaneuleelle?


Muistaako joku vielä unelmaneuleprojektini? Kyseinen neule valmistui kertaalleen kokonaan jo reilu kuukausi sitten ja pääsi muutamaan otteeseen päällekin, kunnes malli alkoi tuntua liian pitkältä, purin siitä osan ja neuloin neuleesta vähän lyhyemmän. Ja tässä se nyt on.

Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että muokkaisin puseroa vielä kertaalleen (lyhentäisin ja pienentäisin kaula-aukkoa), ellei koko homma jo sen verran kyllästyttäisi. Ei ihan siis se neuleunelmien täyttymys, mutta kuitenkin omatekemä, sopivan simppeli, pehmoinen ja juuri oikean värinen. Ja omatekemän jujuhan on juuri siinä, että sen on tehnyt itse. Sitä kantaa ylpeydellä ja rakkaudella, koska on saanut jotain tällaista aikaiseksi.

Neule omatekemä / tekonahkahame ja sukkikset Vero Moda / nilkkurit Vagabond / kello Daniel Wellington

2 kommenttia

  1. Mä haluaisin just tuollaisen lyhyemmän vaaleanharmaan neuleen raglanhihoilla. Tarttisin vain ohjeen, koska langatkin on jo olemassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, kuulostaa ihanalta! Mullakin suurimmat ongelmat tän tekemisessä liittyi just ohjeisiin. Yhdistelin kahta eri ohjetta ja sovelsin loput ja siksi tää ei ehkä ihan mennyt niiden odotusten mukaan..:-)

      Poista