Lokakuun eka


Jälleen lauantai kun ei ole mitään ohjelmaa sovittuna. Tuntuu, että tänä syksynä tällaiset varsinaisesta ohjelmasta tyhjät vapaapäivät tuntuvat tosi tarpeellisilta ja rentouttavilta. Ehkä meidän perhe on tällä hetkellä niin paljon menossa, että joskus on kiva olla vain ja möllöttää kotona. Ja kerätä voimia huomiselle, joka onkin taas sitten aamusta asti kovin tiukasti aikataulutettu.

Nämä asukuvat ovat itse asiassa jo parin viikon takaa. Asussa näkyy muutamia tämän (tai oikeastaan joka) syksyn suosikkeja: neule, huivi ja huulipuna. Varsinkin noista huulipunista olen tänä vuonna innostunut ihan uudella tavalla ja tuo Lindexin pitkä neuletakki täyttää edellisen mystisesti kadonneen pitkän neuletakin jättämän aukon. Huivi puolestaan löytyi ensimmäiseltä visiitiltä töölöläiseen Relove-liikkeeseen. Kahvilan, lifestyle-puodin ja kirppiksen yhdistävä Relove saattaa hyvinkin olla se "aikuisten Vekarakirppis"*, millaisen löytämisestä olen jo jonkin aikaa haaveillut.

* itsepalvelukirppis, missä tekee ilahduttavia löytöjä ja saa myös omat vaatteensa hyvin kaupaksi

Neuletakki Lindex / farkut Crocker / t-paita Solid / huivi kirppikseltä / kengät Vagabond / huulipuna MAC matte lipstick "Russian red"

2 kommenttia

  1. Kyllä nää tyhjät päivät on välillä hyviä, vaikka onkin aluks vaikee vaan jäädä himaan tekemättä mitään.

    VastaaPoista