Olohuoneen tauluseinän uudet julisteet


Olohuoneen uuden järjestyksen johdosta vanhasta taulukollaasista tuli kovin toispuoleinen. Sattumalta olin sopinut Desenion kanssa blogiyhteistyöstä* tovi sitten ja juurikin tuohon tauluseinälle kaavailemani julisteet saapuivat postissa melkein heti sen jälkeen kun sohva oli vaihtanut paikkaa.

Desenion julistevalikoimiin tutustuessani meinasi iskeä valinnan vaikeus, sen verran siellä on kaikkea kivaa tarjolla. Jotenkin kaipasin tällä kertaa tuohon kollaasin väri-iloittelun rinnalle jotain graafisempaa ja mustavalkoista, ja valitsemani printit löytyivätkin mustavalkoisten julisteiden kategoriasta.

Pitkän pohtimisen jälkeen valintani olivat vesivärein sudittu sulka, geometrinen hirvenpää ja siro eucalyptuksen oksa. Tauluja siirrellessäni pari vanhaa printtiä korvautui näillä uusilla ja samalla tein pari muutakin vaihdosta, mm. värikäs New York -printti pääsi hetkeksi kaappiin lepäilemään. Ja voi että, kyllä tykkään! Vaikka niitä muutoksia tässä huushollissa tapahtuu harvemmin, niin kyllä ne piristävät.

 
*Postauksessa mainitut julisteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

4 kommenttia

 1. Kauniita ja kivan erilaisia valintoja/yhdistelmä, joita blogeissa on totuttu näkemään. Meilläkin pari Desenion julistetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna :-) Luulenpa, että näitä tulee vielä jossain vaiheessa lisää, pari printtiä jäi nimittäin vielä kutkuttamaan :-) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Lueskelin tässä näitä sinun postauksia useamman putkeen. Miten sitä tuntuukaan nykyään siltä, että enää harvoin ehtii lukemaan toisten blogeja ajatuksella. Harmi homma!

  Teillä on kylllä kaunista - voisin muuttaa teille heiti! Ja käyttää myös sinun vaatekaapin vaatteita. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Maru <3 Ja minä voisin muuttaa heti teille :-D

   Saman olen huomannut blogien lukemisessa, niitä ei oikein ehdi lukea ainakaan reaaliaikaisesti. Teenkin usein niin, että luen sitten useamman rästiin jääneen postauksen kerralla.

   Poista