Syyskauden ensimmäinen asu


Jos pari viikkoa sitten viikonloppuna otettiin iisisti, niin tämä viikonloppu ollaan oltu kyllä menossa senkin edestä. Eilen kotiuduimme vasta iltakymmeneltä (tai siis minä, mies ja poika, tytöt jäivät ex tempore -yökylään) ja tänäänkin lapset sai ohjata suoraan ulko-ovelta iltapalapöytään. Mutta mikäs siinä kun aikaa on saanut viettää huipputyyppien kanssa, tavata ystäviä ja sukulaisia. Uuteen viikkoon ei ehkä tällä kertaa kirmata niin levänneinä, mutta silti täynnä positiivista energiaa.

Mutta ei sentään niin hektinen viikonloppumme ollut, etteikö mies olisi ehtinyt asukuvia ottaa. Nämä on napattu lauantaina aamulla juuri ennen lähtöä lounastreffeille.

Takki New Look / hame Me&I / lenkkarit Nike / neule Asos / kassi Selected / huivi Twist&Tango

4 kommenttia

 1. Hei! Onko tässä blogissa eri asetukset sinulla kuin kesäkeidas blogissa? En saa padilla tekstiä tai kuvia suurennettua laisinkaan. Teksti on niin hailakka ettei silmälasitkaan auta, tekee lukemisen vaikeaksi ☹️Hyvää syksyä teidän poppoolle! Terkuin, Pia ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, blogeissa on erilainen pohja/malli käytössä. Hyvä kun otit tämän puheeksi, mun onkin pitänyt tehdä tuolle fonttiasialle jotain! Mukavaa syksyä sinnekin<3

   Poista
  2. Kiitti! Teksti taitaa olla nyt tummempi aavistuksen, mutta suurentamaan en sitä pysty. Se on katsos tämä ikä, että ei näe vaikka on lasit �� Lähes kaikissa blogeissa joita luen, niin levitän tekstin koko näytölle, että on helpompi lukea.

   Poista
 2. Voi itku! Tuon ominaisuuden lisäämiseen ei valitettavasti minun koodaajantaitoni taida enää riittää:-(

  VastaaPoista