Kesän 2016 asut


Vaikka ulkona pukkaa suorastaan intiaanikesää, niin oma mieli on jo niin syksyssä, että suurin osa kesävaatteistakin on jo säilötty laatikoihin vaatehuoneen ylähyllylle. Meikäläinen on nimittäin kulkenut viime viikot housuissa ja neuletakkiin verhoutuneena näissä 20 astetta lähentelevissä lämpötiloissakin, silti toki auringosta ja vielä jatkuvasta lämmöstä nauttien.

Niihin kaikista kesäisimpiin asuihin on siis tältä vuodelta jo pukeuduttu ja siksi pieni kesäasukollaasi lienee paikallaan ennen syksyyn siirtymistä. Tuntuu, että tänne blogin puolelle on toisaalta tallentunut useita vain kerran käytettyjä asuja, ja ne kaikista suosituimmat kesäkokonaisuudet ovat jääneet ikuistamatta. Silti tuossa kollaasissa on toki mukana niitäkin asuja, jotka ovat tunnusomaisia kesälle 2016. Kuten kokomustat asut kukallisella pilotilla höystettynä, Kööpenhaminasta löytynyt valkoinen suosikkimekko, sekä maksi- ja midimittaiset helmat. Niin ja ehdottomasti eniten kesäkatuja on tullut tallustettua noissa Me&I:n mustissa trikoopöksyissä, jotka yhden välivuoden jälkeen ovat taas löytäneet tiensä suosikkien joukkoon.

Nyt sitten odotellaan, että kesäkengät vaihtuvat lenkkareihin ja nilkkureihin, kaulaan voi kietoa muhkean huivin ja nahkatakin voi heittää niskaan.

Lähetä kommentti