Jotain petroolinsinistä


Mukavaa sunnuntaita! Itse istuskelen parhaillaan talomme saunakerroksen aulan turkoosissa nojatuolissa läppärin kanssa samalla kun tyttäret hippaavat seinän takana taloyhtiön kerhohuoneessa pihakaverin synttäreillä. Tällä tavalla äiti on muualla, mutta kuitenkin turvallisen lähellä. Ja minä saan laatuaikaa itsekseni. Järjestely joka sopii kaikille kolmelle (oikeastaan useammallekin, sen verran tarmokkaasti Anssikin hätyytti kovaäänistä naisväkeään juhlimaan).

Nämä hieman epätarkat tuulisen päivän asukuvat ja kärsivän näköiset ilmeet ovat eiliseltä. Hoksasin viime viikolla, kuinka hyvin tuo viime syksynä neulomani pääpanta sopii nutturan kaveriksi, ja sitä onkin tullut käytettyä ahkerasti lähipäivät kirpsakammaksi muuttuneessa syysilmassa.

 Takki Ellos / huivi Asos / panta omatekemä / tekonahkahame Vero Moda / neule Mango / lenkkarit Nike / laukku Boden

2 kommenttia

  1. Ompa kiva panta! Mulla oli vähän samantyylinen itsetehty solmulla, mutta se oli turhan "kyttyrä" ja ei tullut oikein käytettyä. Tuommoisella kierteellä voisikin kokeilla seuraavaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara :-) Enpä tullut muuten tuota pointtia ajatelleeksi mallia valitessani, mutta tää kierre on tosiaan kivan littana ja helppokäyttöinen!

      Poista