Kesäpäivät mökillä


Takana pari lomapäivää mökillä. Vaikka näistä kuvista voisi erilaisen käsityksen saada, niin siirtolapuutarhassa lomailu ei todellakaan ole pelkkää herkuttelua ja hengailua. Sen sijaan enimmäkseen puutarhahommia, vadelmien poimimista ja jokaiseen väliin vähän tiskaamista. Mutta kyllä kelpaa ne vapaahetket viettää joko upouudella terassilla tai omenapuun viileässä varjossa.

Mökin laittaminen on jäänyt vähän puolitiehen kun puutarha ja marja-aika vaativat tällä hetkellä jakamattoman huomion. Pohdinnassa on kuitenkin parhaillaan, millä värillä tuon viimeisessä kuvassa näkyvän kaapin maalaisin.

4 kommenttia

 1. Mielestäni tuo sininen kaappi on kaunis juuri noin. Entäs jos jättäisit sen maalaamatta? Kun kaikki pinnat ovat nyt uudet ja kauniit, niin kaappi toisi noin rosoa sisustukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, sama on käynyt itselläkin mielessä! Tosin tuo sininen maali kuoriutuu ja varisee koko ajan enemmän, mutta tällä hetkellä se kieltämättä näyttää kivalta juuri noin.

   Poista
 2. Elä maalaa! Nätti juuri tuollaisena! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä on nätti noin, vaikka tuo sininen ei ihan lemppareihini kuulukaan. Tykkään kyllä myös tuosta rosoisuudesta, kunhan maali ei ropise kauheasti lisää...

   Poista