Kesäloma


Lomalla. Jo kolmatta päivää. Kyllä sitä kotiäitikin pystyy kokemaan lomafiiliksen kun on ensin kesäkuun ajan saanut tehdä muutamia työprojekteja. Loma tuntuu taas lomalta eikä vain jatkuvalta olotilalta, joka muuttaa muotoaan miehen yhtäkkiä hengaillessa enemmän kotosalla (Anssillakin on nyt loma). Nämä kuvat ovat viime viikonlopulta, kun me vanhemmat vietimme omaa lomaa Långvikissa hääpäivän ja kesän kunniaksi. Perinteisen kylpylähengailun lisäksi pääsimme kokeilemaan suppaamista ja pulahdimmepa rantalaiturilta uimaan mereenkin.

Tämän äidin lapsettomat menot jatkuvat huomenna, sillä suuntaan ystävien kanssa Tallinnaan viikonlopuksi. Viime kerrasta tuossa naapurimaassa onkin jo useampi vuosi aikaa!

Toppi Mango / housut Me&I / sandaalit kirppikseltä / korvakorut Coruu* / lompakko Ruotsista
*saatu blogin kautta

2 kommenttia

  1. Miten mökin remontti etenee? Toisessa blogissa ei ole ollut liikettä vähään aikaan. Hyvää lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mökin remontti on valmis ja mökillä on jo yövyttykin:-) Mökin valmiista sisätiloista löytyy kuvia tästä blogista pari postausta alempaa. Nyt myös patio on valmistunut ja siitäkin kuvia tulossa varmasti nyt loman aikana! Toinen blogi on tosiaan jäänyt kiireiden vuoksi aika hunningolle... Pahoitteluni!

      Poista