Täsmäshoppailua


Mitä shoppailuun Kööpenhaminassa tulee, niin päätin jo etukäteen, että lähden matkaan ilman ennakkoon päätettyjä tavoitteita, ja merkittävin päätös oli shoppailun ja kaupoissa kiertelyn jättäminen tiedostetusti minimiin. Meidän perheessä nimittäin tuo kyseinen aktiviteetti saa liian kauan jatkuessaan koko perheen kiukkuiseksi. Koko nelipäiväisen matkan ostososuus koostui siis vajaasta kaksituntisesta Strøgetillä. Tuo parituntinen riitti mainiosti pistäytymiseen Sephoran, & Other Storiesin ja Søstrene Grenen liikkeissä. Lisäksi kerkesin vielä poikkeamaan pikaisesti saman ostoskadun varrella sijaitsevaan miestenvaateliikkeeseen (mitä sieltä löytyi, siitä kuulette lisää myöhemmin).

Seuraavana päivänä ehdin yksikseni koluta pari pienempää putiikkia majapaikkamme lähellä Frederiksbergissä. Tuon shoppailun saldo on yksi parhaimmista alelöydöistäni, alla olevan kuvan romanttinen kesämekkonen, joka pitseineen ja 50 %:n alelappuineen oli rakkautta ensi silmäyksellä. Mekon lisäksi tuo Benefitin Hoola bronzer on osoittautunut maineensa veroiseksi, ja on siis varsin nappiin osunut hankinta sekin, vaikka hinta ensin saikin epäröimään.

Oikeastaan tarkoitukseni oli myös ehtiä kiertelemään Kastrupin varsin hyvin varustetulla lentokentällä ennen lähtöä, mutta lopulta meillä tuli niin kiire koneeseen, että ehdin vain rekisteröidä ohitseni vilahtelevat liikkeet juostessamme tuulispäänä tietenkin kaikista kauimmaisena sijaitsevalle lähtöportille.

Lähetä kommentti