Uusia printtejä


Meille kotiutui joulun paikkeilla uusia printtejä, enkä ole tainnut niitä sen kummemmin vielä esitellä, vaikka kuvissa ovatkin jo vilahdelleet. Aarrekartat tilasin Muita ihania -blogin Tiinalta ja vaikka suunnittelin niitä alkujaan tyttöjen huoneeseen niin eiväthän ne yläkertaan päässeet ollenkaan, vaan löysivät paikkansa olohuoneen kollaasista.

Nuo kaksi muuta taasen ovat No home without you -blogin Kaisan taidonnäytteitä ja hankittu hänen Kaunis Decoration -nettipuodistaan. Spectra päätyi ruokailutilan tauluhyllylle, mutta tuo vaaleanpunainen Space Stairways on vielä vailla kehyksia ja omaa paikkaa. Alkuperäinen suunnitelma oli sijoittaa se makuuhuoneeseen, mutta nyt hiljattain mielessä on käynyt jo useampaan otteeseen tuon olohuoneen taulukollaasin uudelleensijoittaminen ja muokkaaminen, joten voi olla, että tuo printti päätyykin sitten sinne.

Ja meillä on muuten kaikki taulut (aika isotkin) kiinnitetty Command-kiinnityspaloilla. Toistaiseksi yksikään ei ole tullut alas, vaikka osa tauluista on ollut seinässä jo lähes neljä vuotta. Eikä mene taulut vinoon niin helposti. Suosittelen!

2 kommenttia

  1. Schwarzeneggerkin on pysynyt seinällä, vaikka herralla on niin massiiviset lihakset!

    Anssi

    VastaaPoista