Alkuvuoden asut ja arvontamuistutus


Sunnuntai on sujunut toistaiseksi varsin leppoisasti: salitreenit, lounaaksi jauhelihakeittoa ja jälkiruoaksi miehen paistamia lettuja, nam! Nyt hetki koneella, ja sitten tytöt ja legoleikit odottavat.

Kokosin teille tähän postaukseen kaikki tämän vuoden alkupuoliskolla julkaistut päivän asut. Tykkään lueskella muissa blogeissa näitä yhteenvetoja ja lisäksi on ihan kiinnostavaa nähdä itsekin kaikki asukokonaisuudet yhdellä kertaa. Kolmessa kuukaudessa asuja on kertynyt peräti kymmenen ja värimaailma on näissä selkeästi aika yhdenmukainen. Ja näissä kuvissa on nähtävissä, että ainakin näin talvikuukausina tyylini on tosi paljon yksinkertaisempi kuin esimerkiksi vielä noin reilu vuosi sitten raskausaikana ja varsinkin sitä ennen. Luulenpa myös, että kevät tuo mukanaan enemmän värejä (tosin eipä niitä kauheasti tämän enempää vaatekaapistani löydy) ja hameita sekä mekkoja.

Hei ja sitten vielä muistuttelisin blogissa ensi keskiviikkoon asti jatkuvasta arvonnasta, jossa kolme onnekasta voittaa lahjakortin Coruu-verkkokauppaan. Ovathan kaikki halukkaat muistaneet jo osallistua? Mukaan arvontaan pääset tästä tai klikkaamalla sivupalkissa olevaa kuvaa.

Mukavaa sunnuntaita <3

2 kommenttia

  1. Hyvältä näyttää! Tällaisia koosteita on hauska katsoa! Olen itse huomannut, että oltuani pitkään (4 vuotta) lasten kanssa kotona, on myös oma tyyli alkanut muuttua yksinkertaisemmaksi. Juuri rahtasin kirpputorille ison kasan vaatteita, joita ennen lapsia käytin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja mukava kuulla! Kyllä, ihan selkeästi tämän kolmannen jälkeen tyyli on muuttunut simppelimpään suuntaan, monet vanhat vaatteet eivät enää tunnu minulta. Kirppikselle pitäisi itsekin päästä:-)

      Poista