Kodin seesteisempi osa


Näistä kuvista on rajattu pois se muussa kodissa vallitseva todellisuus. Pyyhkeillä päällystetty sohva, pois rullatut matot ja vielä kolme tuntia heräämisensä jälkeen pelkässä vaipassa tepasteleva pikkumies. Meillä on podettu epämääräistä vatsatautia jo useamman viikon ajan, tällä hetkellä puhti pois on taudin neljänneltä uhrilta. Toistaiseksi oireilta olen säästynyt ainoastaan minä, jolle onkin sitten langennut se hoivaajan ja huolehtijan osa. Ja siivoojan. Nyt on lattiat pyyhitty perusteellisesti (se hyvä puoli matottomuudessa on), kädet tuoksuvat kloorille ja lakanapyykkikin on tältä erää selätetty. Josko tämä tästä ja kaikki olisivat huomenna jo vapunviettokunnossa. Ellen sitten itse päädy seuraavaksi sairastamaan.

4 kommenttia

 1. Kaunista on :) Itseäni helpottaa, että edes jollain nurkalla on siistiä, vaikka rakkaat lapset pistääkin kodin välillä aika huishaiskuntoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa! Jep, kyllä jo auttoi paljon kun suuntasi katseensa sieltä sekaisen sairastuvan puolelta tähän siistimpään nurkkaan:-)

   Poista
 2. Auts, toivottavasti säästyit itse taudilta ja muu perhe tokeni vapunviettoon. Täällä oli myös tänään kunnon sekamelska sairastuvan jäljiltä, mutta kylläpä helpotti, kun sain vähän siistittyä tavaroita kasaan lasten mentyä nukkumaan. Kivaa vappua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja mukavaa vapunpäivän iltaa teille! Kyllä, vappuohjelma päästiin onneksi toteuttamaan alkuperäisten suunnitelmien mukaan:-) Kyllä se siisti koti kummasti rauhoittaa mieltä.

   Poista