Punaa huulille


Vielä jokunen vuosi sitten olin vannoutunut huulikiiltojen käyttäjä (Juicy Tubes -tyttö), mutta huulipunainnostus on hiljalleen tarttunut minuunkin, ja punia löytyykin tällä hetkellä aktiivikäytöstä peräti neljä (huima määrä ihmiselle, joka ei ihan hirveästi ole kiinnostunut värikosmetiikasta). Vaikka huulia ei tulekaan punattua ihan joka päivä, niin täytyy todeta, että huulipuna on helppo tapa piristää kotiäidin nuhruista ilmettä ja fiilistä ihan tavallisenakin arkipäivänä puhumattakaan siitä, kuinka tärkeä rituaali huulimeikin tekeminen on valmistautuessani hartaasti odotettua treffi-iltaa varten.

Kaksi ensimmäistä (kuvissa päällimmäisinä) ovat ns. arkipunia, joista varsinkin tuo Lumenen Wild Rose Lipstick sävy 19 Petals on sopivan neutraali ja huomaamaton lisäten silti väriä ja raikkautta meikkiin. Kuvissa ylimmäisenä oleva Estée Lauderin Pure Color 34 Lilac Lover on hieman vaaleampi ja sisältää pikkuisen myös helmiäisen hohdetta. Toinen arkipunasuosikki, joka kuitenkin viime aikoina on jäänyt vähemmälle käytölle. Oma lempparini on MACin Cremesheen-huulipuna sävy Speed Dial, joka pinkkiydessään herättää 80-luvun viboja. Ihan paras kesäpuna, joka saa harmaat silmät loistamaan. Tämä on sellainen fiiliksennostattajapuna (piristää kummasti myös arkena), joka lisäksi tuoksuu aivan taivaalliselta (!?). Selkeästi olen huulipunien käyttäjänä siirtynyt koko ajan rohkeampiin värisävyihin, sillä uusin hankintani on tuo tummin, MACin Mineralize Rich -huulipuna sävyssä Splurge. Tämä on se treffipuna ylitse muiden ja vaatii kyllä muussa käytössä vielä totuttelua tällaiselle arkajalalle.

Kaikki punat olen valinnut ammattitaitoisten myyjien avustuksella, sillä vaikka muuten luulen olevani melko hyvin perillä siitä, mitkä värit ja sävyt minulle sopivat, niin huulipunan ostaminen sokkona tuntuu liian isolta riskiltä otettavaksi.

Tällaista kosmetiikka-asiaa näin perjantai-iltaan. Kovasti vaikuttaa siltä, että tästä kuukausittaisesta kosmetiikkapostauksesta alkaa jo tulla jonkinlainen blogitapa. Ja tuo koko komeuteensa auennut pioni<3 Noita on kyllä pakko saada kasvamaan mökillekin.

Lähetä kommentti