Toivelista parvekkeelle

Koko perheen kesäloma alkaa viimein häämöttää tuolla jossain juhannuksen takana, ja erinäisten retkien ja reissujen lisäksi ainakin allerkirjoittaneen suunnitelmissa on uhrata pari lomapäivää myös kotiprojekteille. Ainakin huonekalujen maalaamista olisi luvassa.

Yksi kotiprojekti on ollut meneillään jo lähes kuukauden päivät. Olemme nimittäin rymsteeranneet parvekkeen uuteen uskoon. Enää tarvitaan se kuuluisa viimeinen silaus ja partsi on siinä kunnossa, että sen uudistuneen ilmeen voi esitellä täällä blogissakin. Kokosin tuota viimeistelyvaihetta varten pienen parveketoivelistan Elloksen* valikoimista. Tarkoituksena on luoda parvekkeesta paikka, missä on mukava hengailla niin päivän helteillä (lasitetulle parvekkeelle sentään on ihan realistista saada aikaan kuumat oltavat näilläkin keleillä) kuin illan hämyssäkin.1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 *

* Postauksen linkit ovat mainoslinkkejä!

2 kommenttia

  1. Tuo vanhemman postauksesi kuvaus kesäilloista kaupungilla kävellen kolahti niin hyvin! Viime kesä meni myöhälle, ennen kuin ehdimme toteuttaa sellaisen, vaikka olin jo kesän alussa ajatellut, että pitääpä mennä viettämään niitä kaupungillekin välillä.. Ja ah siinä on kyllä joku ihana fiilis! Kiitos muistutuksesta ja ihanaa, että joku muukin pienten lasten äiti arvostaa niitä hetkiä! Kivoja ovat myös terassihaaveesi, ja tilannekuva (kuten nuo synttäreiltä) ovat aina ihania! Kivaa juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri! Kesäillat ja kaupunki <3 Muistan kuinka haikeana käyskentelin keskustassa yhtenä hellepäivän iltana viimeisilläni raskaana esikoista odottaessani. Silloin olin varma, että se olisi viimeinen kerta. Että lasten kanssa moista ei jostain syystä pystyisi (??!) harrastamaan. Onneksi olin väärässä :-) Ihanaa juhannuksen jatkoa!

      Poista