Leikkiasemalla

Tänään kauppakeskus Itikseen avataan lapsiperheille suunnattu Leikkiasema. Meidän poppoo kävi tutustumassa uuteen leikkitilaan viime torstaina ennen tyttöjen kevätjuhlia, ja me tykättiin kovasti. Monipuolinen ja viihtyisä Leikkiasema hurmasi tytöt niin, että viisivuotias jo kyseli löytyykö sama paikka Itiksestä varmasti ensi kerrallakin. Meidän suosikkeja olivat elokuvateatteri (josta löytyi löhöilypaikka vauvallekin) ja kiipeilyteline+putkiliukumäki, mutta kyllähän siellä oli valtavasti muutakin touhuttavaa. Täydellinen paikka lapsille päästellä höyryjä shoppailun lomassa ja vanhemmille tervetullut tilaisuus hetki huoahtaa.

Pinta-alaltaan 300 neliön kokoinen Leikkiasema löytyy Itiksestä Stockmannin päästä kakkoskerroksesta ja lapsilta sisäänpääsymaksu on vaivaiset 2 euroa (aikuiset ilmaiseksi). Lapset ovat tilassa luonnollisesti vanhempien vastuulla ja valvonnassa, vaikka henkilökunta koostuukin lastenalan ammattilaisista. Erilaisten leikkipaikkojen lisäksi Leikkiasemalla on myös kahvioalue kahvi-, virvoke ja välipala-automaatteinen sekä siistit WC- ja lastenhoitotilat. Varsin toimiva, ja vielä muuten kivannäköinenkin, kokonaisuus siis!

Alla seuraa melko tyhjentävä kuvakavalkadi meidän hurvitteluista, taitaapa Leikkiasemasta muodostua tämän jälkeen lähes jokakertainen stoppi, kun Itikseen suunnataan.

4 kommenttia

 1. Täydellinen paikka faijoille juosta vapautuneesti lapset perässään- kyllä ne vaimotkin lähtee kiipeilee kun vähän patistaa!

  Anssi

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa kivalta tuo uusi leikkipaikka! Täytyy mennä tutustumaan siihen nyt kesällä jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen:-) Kiva ohjelmanumero vaikka sateisena päivänä!

   Poista